- 10 Temmuz 2019
- 15
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi Degismesigerekenler
Tecrübe etmedim, ama yaşayanlar mutlaka yazar..
Allah yardımcınız olsun..
İnşallahCanım kreşe verebilirsin bakacak kimse yoksa. Nafaka kısmını bilemeyeceğim ama böyle bir evlilik sürdürmek sana ve oğluna zarar.
Yol yakınken ayrıl. Sen annesin güçlüsün. Her işin üsteisnden gelirsin ❤
İşe mutlaka gireceğim ancak ailemle kalmak istemediğimden soruyorum hem kira ödeyip hem geçinebilir miyim nafaka desteğim ne kadar olur gibiBir işe girmeden cok zor bence nafakayla olacak iş değil.
Teşekkür ederimBoşanma tecrübem olmadığı ve çevremdeki boşanmış kadınların nafakaları ile ilgilenmediğim için bir bilgim yok ama eşinizin maaşı vs. üzerinden hesaplanacağı için artık ona göre biraz nafaka üzerine yazılar okur bilgi edinir, en düşük-en yüksek halini hesaplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Kaçta kaçı oluyor vb.
Avukat arkadaşlar da konunuzu görürse yardım ederler gerçi.
Hayırlısı olsun, Allah kolaylık versin diyeyim.
Çok sevindim adınıza inşallah bende oğlumla yeni bir hayat kurabilirim2.5 sene oldu ayrılalı bosandigimda çalışmıyordum. Ailemle beraber yaşıyorum suan gayet iyi bi işim var. Nafakada almıyorum. Çocuğuma ailem bakıyor cok şükür her ihtiyacını karsilayabiliyorum. Aile baskısı evet olabiliyor. Ilk zamanlar bende yasadim aman dikkat et aman ne derler ama zamanla onlarda alışıyorlar bi orta yol bulunuyor
Ben boşanıcam deyince hergün asık surat görmek istemiyorum boşanırsan boşan diyor ama gece gelip sarılıyor filan .ama değişmeye çalışmıyor değişeceğine de inancım yok zatenŞuan tam bende aynı durumdayım 22 aylık biraz daha sabrediyorum
Araba parasını iddiaya yatırmak nedir yuh ya huylu huyundan vazgeçmez
Nafaka miktarı eş kişinin maddi durumuna bağlı sanırım
Peki o boşanmak istiyor mu
Çocuğunuzu kreşe verip ise girmek en mantiklisi
Ins en kisa surede istediginiz hayata kavusursunuzÇok sevindim adınıza inşallah bende oğlumla yeni bir hayat kurabilirim
Önce cocugu kreşe verirsin sonra bir işe girersin ankarada tam Gün 1000 yaşadıgın yerde dha uyguna bulursun belki cnm asgariyle yapamam diosan kaymakamlıga başvurursun onlarda yardımcı oluyo sonra da gül gibi geçinip gidersiniz Allahım kullarına yardım eder inşallah ❤ ❤
Ne demek inşallah oglunla mutlu bir hayatın oluriçime su serptiniz çok teşekkürler inşallah