çalışıyorum kendime ve çocuklarıma yeterim elimden geldiğince ona muhtaç değilim tam aksine zaten çoğu şeyi benle yaşadı ama nankör çıktıMaddi imkaniniz varsa mutlu tabiki olursunuz
aslında beni düşündüren buydu küçüğü henüz 2 bile olmadıBoşanmış bir kadın olan annem her zaman şunu der
keşke büyümenizi beklemeseydim siz küçükken ayrılsaydım boşuna yıllarca çekmişim
Benim gözlemlediğim annem boşandıktan sonra kendine geldi daha mutlu bir adım oldu hatta 10 yaş gençleşti diyebilirim
Maddiyatinız varsa daha mutlu olursunuz...Slmlar boşanma aşamasındayım 2 oğlum var baştan sona hatalı evlilikti 8 yıl direndim ama olmadı olmuyor düzelmedi düzelmiyor beklentilerimi asla karşılamadı erkeği üstün gören bi zihniyet yine bi gün 1 ay küslükten sonra evle arasında 10 dk mesafe bulunan işyerime gelmişti bi gün benim için ne yaptın diye sorduğumda bunu öne sürmüştü biliyor musunuz küsüz kızgınız birbirimize ben senin işyerine kadar geldim diye :) sanki fizana gelmiş benim hayalimdeki evlilikte sürprizler küçük kaçamaklar karavan gezintileri falan onun yaptığı yapabileceği maksimum seviye buydu bu basit bi örnek tabiki boşanma sebebimiz şiddetli geçimsizlik saygının karşılıklı olarak kalmaması her gün birbirimize girmemiz,çocukla boşananlar şu an mutlu musunuz iyi ki boşandım diyor musunuz evliliği ve şu anı kıyasladığınızda hangisinde mutlusunuz ben kesin boşanacam mutsuz olduk da deseniz ama beni neyin beklediğine hazırlıklı olmak istiyorum çünkü hayalimde boşandıktan sonra çok mutlu olduğumu çocuklarımla gezdiğimi eğlendiğimi onları babasının aldığı durumlarda özgürce arkadaşlarla gezip eğlendiğimi mutlu olduğum canlanıyor inşallah öyle olur boşandıktan sonra bu da gol değil be demeyiz artık gol olsun
Yaşı 20 bile olsa babası yine aynı faydasız olacakaslında beni düşündüren buydu küçüğü henüz 2 bile olmadı
Yani ozaman evi vs düzeninizi bozmayin o gitsin evden cocuklarin alıştıgi duzeni bozmayin zaten bekar hayati yasayan baba olacak .cocuklara yakin olsun en azindan hastslik saglik isiniz olduğunda babaya verirsiniz sorumluluk alsin . bazısı hic aramiyor bile .sekil bir a bizim ex . Oyle iyi nafaka beklemeyin cocuklara cok komik rakam veriyorlar kendi maasinizla kavrulup gideriz dediginiz nokta olsun artik tek siniz cocugu oķuldan al kresten al vs gerçekten yardima ihtiyaciniz olacak .cocuklar icin irtibatta kalin hakkinizda hayirlisi.çalışıyorum kendime ve çocuklarıma yeterim elimden geldiğince ona muhtaç değilim tam aksine zaten çoğu şeyi benle yaşadı ama nankör çıktı
nafaka talebim yok..Daha önce boşanma noktasına geldiğimiz bi durumda nafaka isteyeceğini söylemişti umarım o iztemez diye temenni ediyorumYani ozaman evi vs düzeninizi bozmayin o gitsin evden cocuklarin alıştıgi duzeni bozmayin zaten bekar hayati yasayan baba olacak .cocuklara yakin olsun en azindan hastslik saglik isiniz olduğunda babaya verirsiniz sorumluluk alsin . bazısı hic aramiyor bile .sekil bir a bizim ex . Oyle iyi nafaka beklemeyin cocuklara cok komik rakam veriyorlar kendi maasinizla kavrulup gideriz dediginiz nokta olsun artik tek siniz cocugu oķuldan al kresten al vs gerçekten yardima ihtiyaciniz olacak .cocuklar icin irtibatta kalin hakkinizda hayirlisi.
O ne be sizden mi nafaka isticek .Iyi bir avkt bulun anlasmali bile olsa bu adam ugrastirir sizi gibime geliyornafaka talebim yok..Daha önce boşanma noktasına geldiğimiz bi durumda nafaka isteyeceğini söylemişti umarım o iztemez diye temenni ediyorum
Kayserilimi benim Allahin belası kayserili aynı cevabı aldım aylar önce bilaska birilerinin evliliği için kadınlar erkeklere nafaka versin diyenafaka talebim yok..Daha önce boşanma noktasına geldiğimiz bi durumda nafaka isteyeceğini söylemişti umarım o iztemez diye temenni ediyorum
Neden nafaka talebiniz yok ? Baba evinden mi getirdiniz çocukları ? Her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş , memurmuşşunuz sizinde gücünüz yetmeyecek ilerde iki çocuğa. İsteyin mutlaka. Şimdi kurtulmak için böyle yaparsınız ilerde pişman olursunuz.nafaka talebim yok..Daha önce boşanma noktasına geldiğimiz bi durumda nafaka isteyeceğini söylemişti umarım o iztemez diye temenni ediyorum
artık o an sinirle mi boşanmak istemediği uzasın diye mi böyle söyledi bilmiyorum öyle dendi bana akrabaları tarafından şu an güzellikle bitireceğini kendisinin de boşanmak istediğini söyledi bilmiyorum bayram tatilinin bitmesini bekliyorum avukatla görüşeceğimO ne be sizden mi nafaka isticek .Iyi bir avkt bulun anlasmali bile olsa bu adam ugrastirir sizi gibime geliyor
yok değilKayserilimi benim Allahin belası kayserili aynı cevabı aldım aylar önce bilaska birilerinin evliliği için kadınlar erkeklere nafaka versin diye
sigortalı işi yok görüyorum biliyorum taş batlasa 200 300 bağlatır hakim onun için de değmez çok iyi işi gücü olanların bile ödediği nafaka çok komik oluyor o yüzden hiç o toplara girmeyeceğim kendi çocuklarına bi şey alırsa alır yoksa güzellikle boşansın yeter banaNeden nafaka talebiniz yok ? Baba evinden mi getirdiniz çocukları ? Her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş , memurmuşşunuz sizinde gücünüz yetmeyecek ilerde iki çocuğa. İsteyin mutlaka. Şimdi kurtulmak için böyle yaparsınız ilerde pişman olursunuz.
Şimdi yok sigortalı işi yarın bir gün olursa ? Belli bıkmışsınız heriften ama ne tırtıklarsanız kârdır. 200 , 300den fazla bağlanır gibime geliyor. Boşanan arkadaşlar bilgilendirirse daha iyi olur tabi.sigortalı işi yok görüyorum biliyorum taş batlasa 200 300 bağlatır hakim onun için de değmez çok iyi işi gücü olanların bile ödediği nafaka çok komik oluyor o yüzden hiç o toplara girmeyeceğim kendi çocuklarına bi şey alırsa alır yoksa güzellikle boşansın yeter bana
Sizden nafaka mı isteyeceknafaka talebim yok..Daha önce boşanma noktasına geldiğimiz bi durumda nafaka isteyeceğini söylemişti umarım o iztemez diye temenni ediyorum
Lütfedip de evleniyoruz diyecek kadar kibirliler.Kayserilimi benim Allahin belası kayserili aynı cevabı aldım aylar önce bilaska birilerinin evliliği için kadınlar erkeklere nafaka versin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?