Anket Cocukken ne olmak ısterdınız?

Cocukken ne olmak isterdiniz?

• doktor

OY: 15 23,4%
  • mühendis

OY: 0 0,0%
  • hostes

OY: 7 10,9%
  • veteriner

OY: 6 9,4%
  • memur

• ev hanimi ;)

OY: 1 1,6%
  • avukat

OY: 5 7,8%
  • eczaci

OY: 1 1,6%
  • bankaci

• hemsire

OY: 2 3,1%
  • polis

• asci

• diger

OY: 15 23,4%
  • hayalimdeki meslegi yapiyorum

• hayalimdeki meslegi yapmiyorum

OY: 12 18,8%

• Ankete Katılan
    64

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
0
Almanya
hosgeldinizzzzz

cocukken annemiz, babamiz, akrabalarimiz, büyükler, kücükler, komsular, vs... hep hangi meslegi yapmak istedigimizi sorarlardi.

peki cocukken ne olmak isterdik?

ve hayalimizdeki meslegi elde ettik mi?

doktor olmak isterdim hem de jinekolog ama nasip değilmiş 2 kere üni sınavına girdim doktor olamayınca öğretmen oldum:) mesleğim de güzel ama hala içimde uhdedir..şuan doktorluğu kazanabileceğimi bilsem yeminle okurum fakulteyi...

aynen aynen kazansam bende tereddüt etmeden okurum yaney

hayalimde hep çocukluğumdan beli öğretmen olma tutkusu vardı şimdi ise çok şükür hayalim gerçek oldu üniversite de istediğim bölümü okuyorum nasipse de mesleğimi üniversite bitince yapacağım

sende en önemli mesleği pas gecmişssin asıl icraaat onlardan cıkıyor ilk den fakülteye kadar ordandan devamı var
evet ya nasil unutabildim peki sonradan ekleme mümkünatim var mi :26:

hayirlisi olsun cnm insallah istedigin bölümü okuyup meslegini eline alirsin. basarilar dilerim

ya kıza da hak vermek lazım...bizim çocukluk zamanımızda büyükler ablalarımıza ya okuyamıyorsan bare bi öğretmen ol deyip küçümserlerdi memurluğu...bu da bizim bilinç altımızda önemsiz bi meslek olarak kaldı...yoksa en kutsal mesleklerden biri ama anne ve babalarımız için varsa yoksa;doktorluk,mühendislik:)

ilk çocukluk hayalım dansözluk..

snrakı evre bankacılık

bı sonrakı evre doktor ya da avukattı

öğretmen olduk

ilk çocukluk hayalım dansözluk..

snrakı evre bankacılık

bı sonrakı evre doktor ya da avukattı

öğretmen olduk

eski turk filmlerinden iste cocuklara boyle yansiyordu ben kucuken 4-6 yasima kadar masanin ustune cikar sarki soyleyip dans ederdim sonrada dans okuluna gonderdiler beni evde masalar kirilmasin diye herhalde hahaha

çocukluğumda ingilizce öğretmeni olmak isterdim
sonra türkçe öğretmeni olmak ağır bastı
sonra birden bire sınıf öğretmenliğinde karar kıldım
şu an sınıf öğretmenliği 4. sınıfa geçtim, hep öğretmenlik vardı içimde zatii

Çocukken hep öğretmen olmak isterdim; gençlik yıllarımda da turist rehberi :)
Şimdiki durum ise hem Turist Rehberiyim hem İngilizce Öğretmeni. İnsan hayallerinin peşini bırakmamalı. Çabalayınca gerçekten isteyince hepsi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…