Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumuş .. o ayımı çok seviyordum..daha ilkokula bile gitmiyordum ve sanki ondan başka oyuncakta yokmuş gibi hep o vardı yanımda..ama şimdi o yok..hala onu istiyorum(
benim et bebeğim vardı çok tatlıydı hep ona sarılıp uyurdum adı çipikti bi de sarı bi ayım vardı onun adı yoktu çocukluğum bu ikisiyle geçti başka hiç bi oyuncağıma sarılmazdım
bı tane oyuncak peluş civcivim vardı top gıbıydı aynı adı Alperdi çok severdım onu kıyamazdım hıc ama kardesım onu top yapar oynardı cok uzulurdum. annemın evınde bıtane buyuk ayıcık var onunda adı Arif
annemin yaklaşık 10 yıl önce şanlıurfa gezisinden getrdği tavşanım hala durur hala onunla yatarım :) çok dalga malzemesi olmuşumdur kazık kadar oldun hala onla uyuyosun die ama alışkanlık :) adıda hediye alındığı yerden geliyo : urfalı
koyu yeşil renginde filim vardı..hatta annem dikmişti... adı varmıydı hatırlamıyorum ama çokkk severdimmmm... şimdide yeşil rengini çok severim filden kaynaklı sanırım :))