çocukken en sevdiğimiz ayımızın/bebeğimizin adı?

Yumuş .. o ayımı çok seviyordum..daha ilkokula bile gitmiyordum ve sanki ondan başka oyuncakta yokmuş gibi hep o vardı yanımda..ama şimdi o yok..hala onu istiyorum:((

benim et bebeğim vardı çok tatlıydı hep ona sarılıp uyurdum adı çipikti :D bi de sarı bi ayım vardı onun adı yoktu çocukluğum bu ikisiyle geçti başka hiç bi oyuncağıma sarılmazdım

bı tane oyuncak peluş civcivim vardı :D top gıbıydı aynı adı Alperdi :D çok severdım onu kıyamazdım hıc ama kardesım onu top yapar oynardı cok uzulurdum. annemın evınde bıtane buyuk ayıcık var onunda adı Arif :D:52::52:

kızlar benimde bi ayıcıgım vardı küçüken adı boncuktu şimdi is bonucktan geri kalan sadeece şapkası boncuk nerede derseniz gören olmamış... :)

annemin yaklaşık 10 yıl önce şanlıurfa gezisinden getrdği tavşanım hala durur hala onunla yatarım :) çok dalga malzemesi olmuşumdur kazık kadar oldun hala onla uyuyosun die ama alışkanlık :) adıda hediye alındığı yerden geliyo : urfalı :9::9::9::9::9::9::9:

koyu yeşil renginde filim vardı..hatta annem dikmişti... adı varmıydı hatırlamıyorum ama çokkk severdimmmm... şimdide yeşil rengini çok severim filden kaynaklı sanırım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back