çocukken en sevdiğimiz ayımızın/bebeğimizin adı?

limonilezeytin

cansın sen canım kocam:)
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
180
0
96
İstanbul
kızlar hepimizin çocukken en çok sevdiğimiz ayıcığımız veya bebeğimiz vardır,peki ismini hatırlıyomusunuz?ben bebekken gelen ve hala yanımda olan ayıcığımın ismi yumoşkaydirigubbakcemile3peki sizinkilerin isimleri nelerdikaydirigubbakcemile5?

bemimde ayım vardı adıda hayriye idi delikafadulden
bana ayıyı hediye eden kadının adıydı ..
eyer ayıya onun adını verdiyimi bilseydi verirmiydi hiç ayıyı bana acep :roflol::roflol:
heç zannetmiyom :roflol::roflol:

Ben bütün oyuncaklarımı çok sever,her birine göz bebeğim gibi davranırdım ve tek tek isimlendirirdim..
Umut bebeğim vardı bi,onu Üniversite ye başlayacağım zaman dahi yanıma almıştım kıtaları gezdi benimle..
Ayrıca kocaman bir Nemom ve Winnie The Pooh um var:) onları da özeldir sevdiceğim in hediyeleri..
peluş tarzı oyuncakları inanılmaz seviyorum hala daha..
Şimdi atom karıncamız ,kızımız, oynuyor onlarla..
Beğendiğim ve beni cezbeden olunca yine alıyorum:)
yaşasın oyuncaklarımız..
:) Masum ve sevimli dostlarımız

Ben bütün oyuncaklarımı çok sever,her birine göz bebeğim gibi davranırdım ve tek tek isimlendirirdim..
Umut bebeğim vardı bi,onu Üniversite ye başlayacağım zaman dahi yanıma almıştım kıtaları gezdi benimle..
Ayrıca kocaman bir Nemom ve Winnie The Pooh um var:) onları da özeldir sevdiceğim in hediyeleri..
peluş tarzı oyuncakları inanılmaz seviyorum hala daha..
Şimdi atom karıncamız ,kızımız, oynuyor onlarla..
Beğendiğim ve beni cezbeden olunca yine alıyorum:)
yaşasın oyuncaklarımız..
:) Masum ve sevimli dostlarımız

bende dinomla üni.ye gittimgamyoncuiremsu
küçüklükten beri hep dinomla uyurum çeyizime de koycam dinomukaydirigubbakcemile3

benim bi bebeğim vardı bütün küçüklük fotoğraflarımda hep elimdedir.adı ayşeydi.çok seviyodum o bebeği ama saklayamamışım keşke bi köşede dursaydı.
şimdide bi ayım var hediye edildi aliş koydum adını..

benimde hediye bi lahana bebeğim vardı adı konarak gelmişti

adı harika'ydı şimdi tarih oldu ama harika hariç tüm bebeklerim duruyo

benim herşeye isim verme takıntım vardır.. nerdeyse eşyalarıma bile isim vercem :roflol: bi tane "hasan" diye bir bebeğim vardı.. bide birbirine sarılmış iki maymunum var.. isimleri "aşkınla şaşkın"...ayrıca şaşkın diye de bi kuşum vardı...

şira dunga çilek üçü vazgecilmezimdi :) :) özellikle şira en sevdiğimdi hala öle ondan tatlı oyuncak bebek görmedim hala duruyorlar kendileri 4 yıl sonra inş kzımın oyuncakları olacak doğmayan kızım seni simdiden çok özlüyorummmmm <3

yumos ayimin adiydi, meryemde bebegimin

bebekti ozamanlar amcamin kizi meryem, bende ona deli olurdum..adini meryem verdim oyuncak bebegimin

suan ben 20 yasindayim oda 14 ve hala cok seker bir kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…