Çocuk..

araştırma ha? aklinialirimsmile

çok güzel anlatmışsın arkadaşım.
açıkcası bende bebişim olsun istiyorum.artı ve eksileri neler bilmek istiyorum. ama gerçekten güzel anlatmışsın sağol.. Allah bebişini sana bağışlasın opuyorumnanaktan

biz kızımdan öncede aileydik... Allah'a şükür mutlu bir yuvamız vardı.
Herkes kendi sorumluklarını biliyordu ve eksiksiz yerine getiriyordu.
Kızımız doğumadan önce tabiki birbirimize daha çok vakit ayırıyorduk, geziyorduk tozuyorduk, tatil günlerimizde canımızın istediği kadar uyuyorduk.
Şimdi bunlar bukadar kolay olmuyor elbette ama şöyle düşünüyorum nerdeyse 5senelik evliyiz, ondan öncede 3 senelik beraberliğimiz var birlikte olmayı birlikte bişeyler yapmayı doya doya yaşadık o yüzden kızım olduktan sonra değişiklikler bizden çok şey götürmedi.
Tam tersi kızımız bize çok şey katı. ıkimizide olgunlaştırdı... Kısacası Anne ve Baba yaptı
öyle lafta Anne ve Baba değil, gerçek anlamda Anne ve Baba olduk. Herşeyden ve herkesden önce onu düşünüyoruz artık.
Eğer bu mümkünse birbirimize dahada çok bağlandık kızımdan sonra.
Örneğin eskiden akşamları evimizde düzenli yemek pişmezdi, çok acıkırsak tost yapardık yada dışardan bişey söylerdik öyle geçiştirirdik. Artık öyle değil. Hele kızımda artık masada bizimle oturamaya başladıktan sonra birlikteki akşam yemeklerimiz dahada önem kazandı. Pazar kahvaltılarımızı dahada özenerek hazırlıyoruz...
Biz artık 3 kişiyiz aksini düşünemiyorum. Kızım olana kadar evliliğimizi doya doya yaşadık bundan sonra Rabbim izin verirse 3 kişilik Aile olarak doya doya yaşarız.:Saruboceq: Hem bellimi olur belki ilerde kızımın kardeşide olur yerimseniben

AYYYYYY...ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN zemuszemus ÖZENDİM ŞİMDİ DOĞURASIM GELDİ VALLA SATIRLARIN İÇİME İŞLEDİİİİİİİ...........a.s.

ayy! maşallah maşallah! Allah nazarlardan saklasın opuyorumnanaktan

bunu bir başkası anlatsada yeterli degildir yaşamak gerekir

bızde 2yılllık evlıyız
suan 3 aylık hamıleyım
heyecanlı degılım
hayırlı ve saglıklı bı ınsan olmasını dılerım
suan ıcımde kı duygular karısık
tabbı ınsan bılmedıgı seyden endıse duyuyor aklımda bır suru soru ısaretı var

acaba ıyı bır ebeveyn olurmuyuz
ona ıyı bakabılırmıyız
cevreye karsı koruyabılırmıyız
onu ıyı bır ınsan olarak yetıstırebılırmıyız
vs vs

eminimki olursunuz cnm. şimdiden "acaba olurmuyuz" ve "koruyabilirmiyiz, yetiştirebilirmiyiz" die endişe duyduğuna göre bebeğine çok iyi bi anne olacağına eminim ben opuyorumnanaktan

eminimki olursunuz cnm. şimdiden "acaba olurmuyuz" ve "koruyabilirmiyiz, yetiştirebilirmiyiz" die endişe duyduğuna göre bebeğine çok iyi bi anne olacağına eminim ben opuyorumnanaktan

ınsallah öyle olur ama psıkolog olarak oyle dıyosan oyledır dımı :))
sende bukadar arastırdıgına gore bence sende oyle olursun

ınsallah öyle olur ama psıkolog olarak oyle dıyosan oyledır dımı :))
sende bukadar arastırdıgına gore bence sende oyle olursun

inşallah cnm. bebek yapmak öyle ha deyince olmuyo. her yönden düşünmek lazım. deneyimleri dinlemek lazım..fln işte opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…