• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk zamanı geldimiii

Ben 1.68 boyunda ve 77 kiloyum acaba hamile kalırsam çokmu kilo alırım daha doğrusu doğumdan sonra üzerimde mi kalır kilolarrr :53: :53:

bende desolett kullandım 7 ay önce bıraktımmm canım çocuk yapmayı düşündükten en az 5 ay önceden bırakman lazımm benim bi arkadaşım hap kullanmayı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldı tabi bu bünyeden bünyeye değişiyo hap kullnamayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak iyi değilmiş en azından 5 ay geçsin üstünden yine korun ama hapla değill bebek için iyi değill

evet haklısın. ama işte su an benım ıcın uygun zaman değil o yuzden riskede atmak istemıyroum. ama bı yandan korkuyorumda:)))
napcam bılmıyorum. ben ocaktan snr allah nasip ederse kesın düşünüyorum.

Bende ocaktan sonra düşünüyorum kısmetse

Dün akşam folik asit aldım doktor tavsiye etmişti.

Birde 3 ayda kilo vermeye çalışcağım 1,68 im 68 kiloyum 58 olmaya çalışcağım

bence maddi olarak hazır olmak da çok önemli. eğer böyle bir sorununuz yoksa ertelemenin de anlamı yok bence. çünkü hamile kalma olasılığı %25'lere düşmüş durumda. ama bir bebek eşittir masraf da demek. bunalıma girecekse insan hayatı zindana çevirmesinin anlamı da yok. uygun zaman gerçekten çok önemli.

merhaba bende yeni üyeyim 22yaşındayım
4senelikte evliyim 1çocuğum var vede2.ye hazırlık annelik çok güzel bir duygu ınu kucağına alınca farkedersin bence tam zamanı :49:

merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım ve cok beğendim sizenle bişey paylaşöak istedim...
25 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim çocuğumuzun olma zamanı geldimi bilemiyorum aslında istiyorum ama biraz korku, heyacan ve anlayamadığım duygular var 2,5 yıl doğum kontrol kullandım yaklasık 7 aydır kullanmıyorumm. yine korunduk ama hapla değil. atrık zamanı geldimiiii

bende 5 yılımda çok istiyordum anne olmak çok şükür korkularım başıma gelmeden rabbim nasib etti...şimdi sabırla onun doğmasını bekliyorum..aslında herşey senin duygularında gizli..kendin hazırsan ve bebek gördüğünde artık benimde olsun diyorsan kesinlikle düşün derim..ama korkuların varsa eşine dair evliliğine dair kendinle alakalı biraz daha beklemelisin...bebek başka sorumluluk çünkü..eşininde düşüncesi önemli..o hazırmı? baba olmaya oda var?:44:maddi durum nasıl? sen hazırmısın fizik olarak? düşünmelisin bunları..

merhaba kızlar bende yeni üyeyim sitede bek kullanmayıda beceremedim ama.BEn 22 yasında evlendim 2 aylık evliyken ilk denemede hamile kaldım eşim çok istiyordu ben 1senesonra olmaz diye düşündüm ama olmuştu kızım şimdi 7 yaşına girdi 1 sınıfa başladı 2,bebeğe ben hala cesaret edemiyorum eşim kızım çok istiyorlar adetime 1 hafta kala denedik bugün adet günüm ama olmadım bakalım buda ilk denemede olcakmı test yapmakta kararsızım 2 gün daha bekleyecem zor ama yorumlarınızı bekliyorum allahım ne zaman verirse o zaman alıcaz kucamıza inş. sevgiler:3:

Back