• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk zamanı geldimiii

inş. canım bu konuda olumsuzluklar olmaz, yani herkesin bünyesi yapısı doğurganlığı yaşam şartları, bu dünyadaki sınavı farklıı o yüzden böyle benim yaşadığım şeyleri görüptee kendinize endekslemeyin benimki sadece bir paylaşım belki biraz düşüncelerinizi değiştireiblriim diyeydi. Mümkün olduğunca stressiz yaşayın düşünmemeye çalışın canım Diyorum ya Allah aratmaz inş.
bizimdee öyleydi evlendiiğim ilk sene yüksek lisans yapıyordum tez hazırlığındaydım, o ara mali müşavirlik sınavlarımvardı onunla uğraıyordum, eşimin doktorası, dediğin gibi biraz maddi durumlar falan, evlendik biraz evlendiiğimizden birşeyler anlayalım derken ertelendi. Şimdi durumumuz çok ii şükür amma gel görkü bukadar çalışmanın çabalamanın ne için olduğu konusunda tıkanıyorum artık. evlendiğim ilk sene annem bırak kendini bebeğin olsun hemen demişti kızmıştım ay şimdi kendime kızıyorum bir cahillikle yapacaktım şimdi büyümüş olurdu ne kadar rahat ederdim diyorum. hayırlısı

Haklısın bazen bende senin gibi düşünüyorum.

Ama o zaman şimdiki gibi değildi belki hastane parasını bile bulamayabilridim İnsan güvenemiyorki kendine. İnşallah Allah aratmaz. Kader kısmet napalım

ay canım artık ordinarüs prof. oldm yapmadığım şey kalmadı amuda bile kalktım neredeyseee :1: :1: şaka bir yana herşeyi deniyorummm

birde erkekde sperm az olmiyacak en az 20 milyon kadinda tupleri yada başka hastaliklari olmiyacak en az 1 sene deneyin sonra iyi bir doktora gidin kızlar

birde erkekde sperm az olmiyacak en az 20 milyon kadinda tupleri yada başka hastaliklari olmiyacak en az 1 sene deneyin sonra iyi bir doktora gidin kızlar

henüz o testlere geçmedik dr um deidğine göre çiftelerin %80 1 yılın sonunda hamile kalıyorlarmış o yzde 1 yılı dolduruyoruz bu arada benim rahim ağzında yara vardı oda spermlerin yönünü falan etkilermiş hamileliğe engelmiş ilaçtedavisi falan derken yineledi şimdi onu yaktırdım 1 ay mola verdik mecburen onun dolmasını bekliyorum kontrolden sonra tekrar başlayacağız kasım aralık giibde tüplere bakılacka sperm sayısına falan bakılıcakk bakalım hayırlsıı ama içimde güzle şeyler varr niyeyse az kaldığını hissediyorum

inş. canım bu konuda olumsuzluklar olmaz, yani herkesin bünyesi yapısı doğurganlığı yaşam şartları, bu dünyadaki sınavı farklıı o yüzden böyle benim yaşadığım şeyleri görüptee kendinize endekslemeyin benimki sadece bir paylaşım belki biraz düşüncelerinizi değiştireiblriim diyeydi. Mümkün olduğunca stressiz yaşayın düşünmemeye çalışın canım Diyorum ya Allah aratmaz inş.
bizimdee öyleydi evlendiiğim ilk sene yüksek lisans yapıyordum tez hazırlığındaydım, o ara mali müşavirlik sınavlarımvardı onunla uğraıyordum, eşimin doktorası, dediğin gibi biraz maddi durumlar falan, evlendik biraz evlendiiğimizden birşeyler anlayalım derken ertelendi. Şimdi durumumuz çok ii şükür amma gel görkü bukadar çalışmanın çabalamanın ne için olduğu konusunda tıkanıyorum artık. evlendiğim ilk sene annem bırak kendini bebeğin olsun hemen demişti kızmıştım ay şimdi kendime kızıyorum bir cahillikle yapacaktım şimdi büyümüş olurdu ne kadar rahat ederdim diyorum. hayırlısı

bak şimdi yorumunu okuyunca cok etkilendim canım bende sesin gibi hep erteledimm herkez yap dedi dinlemedimm yasıtlarımın 2 tene cocuğu var ah ah allah aratmasınnn herkeze hayırlısını versin herhalde seninkininde bi zamanı var hayırlısı olsun canm

henüz o testlere geçmedik dr um deidğine göre çiftelerin %80 1 yılın sonunda hamile kalıyorlarmış o yzde 1 yılı dolduruyoruz bu arada benim rahim ağzında yara vardı oda spermlerin yönünü falan etkilermiş hamileliğe engelmiş ilaçtedavisi falan derken yineledi şimdi onu yaktırdım 1 ay mola verdik mecburen onun dolmasını bekliyorum kontrolden sonra tekrar başlayacağız kasım aralık giibde tüplere bakılacka sperm sayısına falan bakılıcakk bakalım hayırlsıı ama içimde güzle şeyler varr niyeyse az kaldığını hissediyorum

POZİYONDA ÇOK ONEMLİ bilin sunku spermler oyle yol alir

kızlar merhaba,
bende 25 yaşındayım. (hatta 26 dan gün aldım.)
3,5 yıllık evliyim.

3,5 yıl süresince hem maddi durumu düzeltmek, hem eşimle birlikte vakit geçirmek istedik.
şimdi zamanı geldi diye düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum ya :18:
bu arada henüz çalışmalara başlamadık. :17: 2 ay sonra falan diyoruz.bakalım zaman ne gösterecek............

kızlar merhaba,
bende 25 yaşındayım. (hatta 26 dan gün aldım.)
3,5 yıllık evliyim.

3,5 yıl süresince hem maddi durumu düzeltmek, hem eşimle birlikte vakit geçirmek istedik.
şimdi zamanı geldi diye düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum ya :18:
Bu arada henüz çalışmalara başlamadık. :17: 2 ay sonra falan diyoruz.bakalım zaman ne gösterecek............

bende aynı durumdayım canımm bence calışmaya başlayın cünkü hemen olmuyooo bende cok korkuyom ama korkunun ecele faydası yokk:52: Sana söylüyom ama kendim uygulayamıyomm of ne yapcaz bilmiyommm :69:

kızlar merhaba, bende sizler gibi kararsızdım olsunmu olmasınmı diye düşünürken eşim istmeiyordu onu ikna etmekten kendi düşünceleirmi dinlemez oldum istemek durumundaydım artık istiyordumda, 5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır falan korunmuyorum ama henüz bir gelişme yok bende ve çok üzülüyorum şimdi eşimde panik yapmış durumda, ben bu olayın türk filimlerindeki gibi tek seferd eolacağını düşünüyordum nekadar safmışım diyorum, hiç öyle olmuyor bbeebk yapmak mucize birşeymiş veçok zor.
Yani istyorsnaız düşünceleirniz varsaaa ertelemeiyn kızlarr inş. Allah aratmaz en kısa zamanda dileyen herkese evlat nasip eder. Olup olmayacağı belli değil dr lar 1 yıl deneme süresi veriyorlar öncesinde hiçbir tedavi uygulamıyor ve zaten uzun süre beklediğin için 1 yıl iice stres oluyorsunn bir yılınsonunda nebekliyor oda meçhull
oluruna bırakın boşverin düşünmeyinn istiyorsanızzz yapın.

canım inşallah bir an önce olur..bende 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim bizde i hayatımız düzene girsin falan dedik o yüzden uzattık ama hala korunuyoruz..bu arada ben çok istiyorum fakat eşim istemiyor onu ikna etmeye çalışıyorum ya olmazsa diye bende senin gibi çok korkuyorum ama ne diyelim hayırlısı..allah kimseye aratmasın..

bende söyle bılıyorum dogum kontrol hapları yumurtlamayı bastırdıgı ıcın, hap bırakıldıgı zaman hemen hamile kalınıyomuş.
tup bebek tedavısındede anneye once d.kontro hapı veriliyomuş.
tabı bunyeden bunyeye değişir. ben yasmın kullanıyrm bıraksam mı bırakmasammı kararsızım.
bazıları hemen hamile kalmış bazılarıda 4 5 7 ay sonra. herseyın hayırlısı artık:)))

kızlar merhaba, bende sizler gibi kararsızdım olsunmu olmasınmı diye düşünürken eşim istmeiyordu onu ikna etmekten kendi düşünceleirmi dinlemez oldum istemek durumundaydım artık istiyordumda, 5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır falan korunmuyorum ama henüz bir gelişme yok bende ve çok üzülüyorum şimdi eşimde panik yapmış durumda, ben bu olayın türk filimlerindeki gibi tek seferd eolacağını düşünüyordum nekadar safmışım diyorum, hiç öyle olmuyor bbeebk yapmak mucize birşeymiş veçok zor.
Yani istyorsnaız düşünceleirniz varsaaa ertelemeiyn kızlarr inş. Allah aratmaz en kısa zamanda dileyen herkese evlat nasip eder. Olup olmayacağı belli değil dr lar 1 yıl deneme süresi veriyorlar öncesinde hiçbir tedavi uygulamıyor ve zaten uzun süre beklediğin için 1 yıl iice stres oluyorsunn bir yılınsonunda nebekliyor oda meçhull
oluruna bırakın boşverin düşünmeyinn istiyorsanızzz yapın.

merhabalar canım bende son bir yıldır düzenli korunmuyordum çocuk sahibi olmayı çok istiyorduk adetim çok ağrılı oluyordu o yuzden doğum kontrol hapı vermıstı doktor ama cocugum olsun diye bıraktım hapı, düzensiz olarak 1 yıl kullandım sonrada bıraktım 5 ay sonrada mutlu haberi aldık şimdi 16 haftalık hamileyim inşallah sende mutlu haberi en yakın zamanda alırsın

bende aynı durumdayım canımm bence calışmaya başlayın cünkü hemen olmuyooo bende cok korkuyom ama korkunun ecele faydası yokk:52: Sana söylüyom ama kendim uygulayamıyomm of ne yapcaz bilmiyommm :69:

inşallah tüm dileyenlerin kucakları tatlı bebişlerle dolar.

canım bizden sonra evlenen tüm arkadaşlarımızın ya bebişleri doğdu, ya yolda.
bende burada doğum hikayeler falan okuyorum.korkumu yeneyim diye.pozitif düşünmeye çalışıyorum.
bazen de amaan önce bi tutsun da gerisi gelir, içimde kalmayacak ya diyorum :60:
bir de içimde sanki ilk denemede olacakmış hissi var?.... neden acaba.....

merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım ve cok beğendim sizenle bişey paylaşöak istedim...
25 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim çocuğumuzun olma zamanı geldimi bilemiyorum aslında istiyorum ama biraz korku, heyacan ve anlayamadığım duygular var 2,5 yıl doğum kontrol kullandım yaklasık 7 aydır kullanmıyorumm. yine korunduk ama hapla değil. atrık zamanı geldimiiii

bu soruyu kendine sor ve kendin cevapla sana tavsiyem eğer gerçekten çocuk yapmaya kendini gerçekten hazır hissediyorsan çocuk yap

bence zamanı gelmiş bence dünyanın en güzel duygusudur bu neden erteliyorsun ki ben 1yıl korundum bin kere pişmanım su an çünkü olmuyor..ama inş.bir gün olacak her isteyene rabbim verir inş..

inşallah tüm dileyenlerin kucakları tatlı bebişlerle dolar.

canım bizden sonra evlenen tüm arkadaşlarımızın ya bebişleri doğdu, ya yolda.
bende burada doğum hikayeler falan okuyorum.korkumu yeneyim diye.pozitif düşünmeye çalışıyorum.
bazen de amaan önce bi tutsun da gerisi gelir, içimde kalmayacak ya diyorum :60:
bir de içimde sanki ilk denemede olacakmış hissi var?.... neden acaba.....

ilk denemede olacak hissi bnedede var neden bilimiyorummm canımm bu ay görücez bakalımmmm:69:

folik asite hamile kalmadan nekadar zaman önce başlanıyor ??

hamile kalmadan en az 3 ay önce başlamak gerekiyomuşş canım tabi kullanmasan bişey olmuyo doktorlar genellikle hamile kaldıktan sonra veriyolar ama kullanmak iyimiş hemşire kuzenim var ondan biliyorumm

hamile kalmadan en az 3 ay önce başlamak gerekiyomuşş canım tabi kullanmasan bişey olmuyo doktorlar genellikle hamile kaldıktan sonra veriyolar ama kullanmak iyimiş hemşire kuzenim var ondan biliyorumm

sağol canım benimde buaralar dolktora gitmem gerek anlasıldı:))). bide ben yasmın kulannıyorum bi arkadasım bırakınca hemen hamıle kaldi. başka bı arkdasımda 4 5 ay sonra hamıle kaldı. kısmet tabı, acaba bıraksammı dıye dusunuyrm bazen. ama seneye hamıle kalmak istıyorum:)))

sağol canım benimde buaralar dolktora gitmem gerek anlasıldı:))). Bide ben yasmın kulannıyorum bi arkadasım bırakınca hemen hamıle kaldi. Başka bı arkdasımda 4 5 ay sonra hamıle kaldı. Kısmet tabı, acaba bıraksammı dıye dusunuyrm bazen. Ama seneye hamıle kalmak istıyorum:)))

bende desolett kullandım 7 ay önce bıraktımmm canım çocuk yapmayı düşündükten en az 5 ay önceden bırakman lazımm benim bi arkadaşım hap kullanmayı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldı tabi bu bünyeden bünyeye değişiyo hap kullnamayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak iyi değilmiş en azından 5 ay geçsin üstünden yine korun ama hapla değill bebek için iyi değill

Back