inş. canım bu konuda olumsuzluklar olmaz, yani herkesin bünyesi yapısı doğurganlığı yaşam şartları, bu dünyadaki sınavı farklıı o yüzden böyle benim yaşadığım şeyleri görüptee kendinize endekslemeyin benimki sadece bir paylaşım belki biraz düşüncelerinizi değiştireiblriim diyeydi. Mümkün olduğunca stressiz yaşayın düşünmemeye çalışın canım Diyorum ya Allah aratmaz inş.
bizimdee öyleydi evlendiiğim ilk sene yüksek lisans yapıyordum tez hazırlığındaydım, o ara mali müşavirlik sınavlarımvardı onunla uğraıyordum, eşimin doktorası, dediğin gibi biraz maddi durumlar falan, evlendik biraz evlendiiğimizden birşeyler anlayalım derken ertelendi. Şimdi durumumuz çok ii şükür amma gel görkü bukadar çalışmanın çabalamanın ne için olduğu konusunda tıkanıyorum artık. evlendiğim ilk sene annem bırak kendini bebeğin olsun hemen demişti kızmıştım ay şimdi kendime kızıyorum bir cahillikle yapacaktım şimdi büyümüş olurdu ne kadar rahat ederdim diyorum. hayırlısı
Haklısın bazen bende senin gibi düşünüyorum.
Ama o zaman şimdiki gibi değildi belki hastane parasını bile bulamayabilridim İnsan güvenemiyorki kendine. İnşallah Allah aratmaz. Kader kısmet napalım