Merhaba.
Bende senin gibiyim.
Artık yavaş yavaş istemeye başladık. Ama bende korkuyorum
kızlar peki nasil hamile kalacaginizi biliyormusunuz peki
???
Neyi kastettğini anlamadım
kızlar merhaba, bende sizler gibi kararsızdım olsunmu olmasınmı diye düşünürken eşim istmeiyordu onu ikna etmekten kendi düşünceleirmi dinlemez oldum istemek durumundaydım artık istiyordumda, 5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır falan korunmuyorum ama henüz bir gelişme yok bende ve çok üzülüyorum şimdi eşimde panik yapmış durumda, ben bu olayın türk filimlerindeki gibi tek seferd eolacağını düşünüyordum nekadar safmışım diyorum, hiç öyle olmuyor bbeebk yapmak mucize birşeymiş veçok zor.
Yani istyorsnaız düşünceleirniz varsaaa ertelemeiyn kızlarr inş. Allah aratmaz en kısa zamanda dileyen herkese evlat nasip eder. Olup olmayacağı belli değil dr lar 1 yıl deneme süresi veriyorlar öncesinde hiçbir tedavi uygulamıyor ve zaten uzun süre beklediğin için 1 yıl iice stres oluyorsunn bir yılınsonunda nebekliyor oda meçhull
oluruna bırakın boşverin düşünmeyinn istiyorsanızzz yapın.
bana soruyorsun sanırım canım. hap kullanmadım hiç eşim korundu hep, 29 yaşındayım.kaç yasındasın?
hap kullandınmı hiç cnm??
hap kullananlar için belli bi süre geçmesi gerekiyomu acaba daha mı zor oluyooo
İlk bir kaç ay denemeyim diyorlar hapı bıraktınktan sonra etkileri geçsin
Ama bu bünyeden bünyeye değişiyormuş
kızlar merhaba, bende sizler gibi kararsızdım olsunmu olmasınmı diye düşünürken eşim istmeiyordu onu ikna etmekten kendi düşünceleirmi dinlemez oldum istemek durumundaydım artık istiyordumda, 5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır falan korunmuyorum ama henüz bir gelişme yok bende ve çok üzülüyorum şimdi eşimde panik yapmış durumda, ben bu olayın türk filimlerindeki gibi tek seferd eolacağını düşünüyordum nekadar safmışım diyorum, hiç öyle olmuyor bbeebk yapmak mucize birşeymiş veçok zor.
Yani istyorsnaız düşünceleirniz varsaaa ertelemeiyn kızlarr inş. Allah aratmaz en kısa zamanda dileyen herkese evlat nasip eder. Olup olmayacağı belli değil dr lar 1 yıl deneme süresi veriyorlar öncesinde hiçbir tedavi uygulamıyor ve zaten uzun süre beklediğin için 1 yıl iice stres oluyorsunn bir yılınsonunda nebekliyor oda meçhull
oluruna bırakın boşverin düşünmeyinn istiyorsanızzz yapın.
Ya haklsısın bende onu yaşamaktan korkuyorum ama napalım .
Şimdiye kadar hazır değildik. Maddi imkansızlıklar felan....
Ancak kendimize geldik ve düşünüyoruz.
Yaşadıklarınızı başkalarından da duymuştum. Hep kendime telkininm stress yapmıcam şeklineydi. Bilmiyorum ne kadar becerebilirim.
hmm zaten bırakalı 7 ay oldu etkisi geçmiştir herhalde sağollll
kızlar şimdi hamile kalacagim disen bile olmaz adet ne zaman olduysan 1 gun say 14 gune kadar
12.,13.,.14,.15.,.16 bu zamanlarda eşinizle olun yani 2 gunde 1 kare ve bazi poziyonlar var kızlar onda dikkat edin siz anlarsiniz okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?