• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk zamanı geldimiii

:):):)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
51
0
86
Kocaeli
merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım ve cok beğendim sizenle bişey paylaşöak istedim...
25 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim çocuğumuzun olma zamanı geldimi bilemiyorum aslında istiyorum ama biraz korku, heyacan ve anlayamadığım duygular var 2,5 yıl doğum kontrol kullandım yaklasık 7 aydır kullanmıyorumm. yine korunduk ama hapla değil. atrık zamanı geldimiiii

kızlar merhaba, bende sizler gibi kararsızdım olsunmu olmasınmı diye düşünürken eşim istmeiyordu onu ikna etmekten kendi düşünceleirmi dinlemez oldum istemek durumundaydım artık istiyordumda, 5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır falan korunmuyorum ama henüz bir gelişme yok bende ve çok üzülüyorum şimdi eşimde panik yapmış durumda, ben bu olayın türk filimlerindeki gibi tek seferd eolacağını düşünüyordum nekadar safmışım diyorum, hiç öyle olmuyor bbeebk yapmak mucize birşeymiş veçok zor.
Yani istyorsnaız düşünceleirniz varsaaa ertelemeiyn kızlarr inş. Allah aratmaz en kısa zamanda dileyen herkese evlat nasip eder. Olup olmayacağı belli değil dr lar 1 yıl deneme süresi veriyorlar öncesinde hiçbir tedavi uygulamıyor ve zaten uzun süre beklediğin için 1 yıl iice stres oluyorsunn bir yılınsonunda nebekliyor oda meçhull
oluruna bırakın boşverin düşünmeyinn istiyorsanızzz yapın.

Son düzenleme:
kızlar merhaba, bende sizler gibi kararsızdım olsunmu olmasınmı diye düşünürken eşim istmeiyordu onu ikna etmekten kendi düşünceleirmi dinlemez oldum istemek durumundaydım artık istiyordumda, 5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır falan korunmuyorum ama henüz bir gelişme yok bende ve çok üzülüyorum şimdi eşimde panik yapmış durumda, ben bu olayın türk filimlerindeki gibi tek seferd eolacağını düşünüyordum nekadar safmışım diyorum, hiç öyle olmuyor bbeebk yapmak mucize birşeymiş veçok zor.
Yani istyorsnaız düşünceleirniz varsaaa ertelemeiyn kızlarr inş. Allah aratmaz en kısa zamanda dileyen herkese evlat nasip eder. Olup olmayacağı belli değil dr lar 1 yıl deneme süresi veriyorlar öncesinde hiçbir tedavi uygulamıyor ve zaten uzun süre beklediğin için 1 yıl iice stres oluyorsunn bir yılınsonunda nebekliyor oda meçhull

Ya haklsısın bende onu yaşamaktan korkuyorum ama napalım .

Şimdiye kadar hazır değildik. Maddi imkansızlıklar felan....

Ancak kendimize geldik ve düşünüyoruz.

Yaşadıklarınızı başkalarından da duymuştum. Hep kendime telkininm stress yapmıcam şeklineydi. Bilmiyorum ne kadar becerebilirim.

Ben 2 yıl hap kullandım nerdeyse bir yıl oluyor . kullanmıyorum.

doktora gittim bir ara folik asitte kullanıcam hatta bitti yine alıcam.

29 yaşındayım

kızlar şimdi hamile kalacagim disen bile olmaz adet ne zaman olduysan 1 gun say 14 gune kadar
12.,13.,.14,.15.,.16 bu zamanlarda eşinizle olun yani 2 gunde 1 kare ve bazi poziyonlar var kızlar onda dikkat edin siz anlarsiniz okey

Ya haklsısın bende onu yaşamaktan korkuyorum ama napalım .

Şimdiye kadar hazır değildik. Maddi imkansızlıklar felan....

Ancak kendimize geldik ve düşünüyoruz.

Yaşadıklarınızı başkalarından da duymuştum. Hep kendime telkininm stress yapmıcam şeklineydi. Bilmiyorum ne kadar becerebilirim.

inş. canım bu konuda olumsuzluklar olmaz, yani herkesin bünyesi yapısı doğurganlığı yaşam şartları, bu dünyadaki sınavı farklıı o yüzden böyle benim yaşadığım şeyleri görüptee kendinize endekslemeyin benimki sadece bir paylaşım belki biraz düşüncelerinizi değiştireiblriim diyeydi. Mümkün olduğunca stressiz yaşayın düşünmemeye çalışın canım Diyorum ya Allah aratmaz inş.
bizimdee öyleydi evlendiiğim ilk sene yüksek lisans yapıyordum tez hazırlığındaydım, o ara mali müşavirlik sınavlarımvardı onunla uğraıyordum, eşimin doktorası, dediğin gibi biraz maddi durumlar falan, evlendik biraz evlendiiğimizden birşeyler anlayalım derken ertelendi. Şimdi durumumuz çok ii şükür amma gel görkü bukadar çalışmanın çabalamanın ne için olduğu konusunda tıkanıyorum artık. evlendiğim ilk sene annem bırak kendini bebeğin olsun hemen demişti kızmıştım ay şimdi kendime kızıyorum bir cahillikle yapacaktım şimdi büyümüş olurdu ne kadar rahat ederdim diyorum. hayırlısı

kızlar şimdi hamile kalacagim disen bile olmaz adet ne zaman olduysan 1 gun say 14 gune kadar
12.,13.,.14,.15.,.16 bu zamanlarda eşinizle olun yani 2 gunde 1 kare ve bazi poziyonlar var kızlar onda dikkat edin siz anlarsiniz okey

ay canım artık ordinarüs prof. oldm yapmadığım şey kalmadı amuda bile kalktım neredeyseee :1: :1: şaka bir yana herşeyi deniyorummm

Back