- 11 Mayıs 2017
- 230
- 98
- 18
Kızlar sorum biraz geleceğe dönük olabilir ama ben merak ediyorum . Çevremde görüyorum bazı çocuklar büyüklerden bile akıllı açıkgöz ve aynı zamanda çok sevimliler özellikle kız çocukları. Bazı çocuklarda onlarla aynı yaşta olmalarına rağmen hiçbir şeyden habersiz annesinin eteğini bırakmayan sürekli mızmızlanan ve tabiri caizse biraz pasif çocuklar. Bu benim yaptığım gözlemler sonucu ortaya çıkardığım sonuçlar. Merak ediyorum aynı yaş grubunda olmalarına rağmen nasıl arslarında bu kadar fark olabiliyor ? İlk başta bahsettiğim grup ilerde de kendi ayakları üzerinde durabilen erken yaşta hayata atılan genelde utanma sorunu olmayan yani hayatta başarılı çocuklar oluyor? Bu fark nerden kaynaklıyor ? Yapısal değil bence ne olabilir okulu mu aldığı eğitim mi ailesi mi yetiştirilme tarzı mı?
Bu soru gece gece niye aklıma geldi acaba canım sıkkın aslında biraz kafa dağıtmak amaçlı girdim ama baya baya bilimsel bi yazı yazdım galiba :))
Neyse eğer hepsini okuyabildiyseniz yorumlarınızı bekliyoruum
Bu soru gece gece niye aklıma geldi acaba canım sıkkın aslında biraz kafa dağıtmak amaçlı girdim ama baya baya bilimsel bi yazı yazdım galiba :))
Neyse eğer hepsini okuyabildiyseniz yorumlarınızı bekliyoruum