- 24 Mayıs 2021
- 25
- 45
- Konu Sahibi aleynamardanova
lise birdeyken lise son bi çocukla tanıştım daha önce hiç biriyle böyle temaslar yaşamamıştım daha 14 yaşındaydım ve ergendim beni sevmesi hoşuma gidiyordu söylediği şeyler aklımın ucundan bile geçmezken cinsellikten konuşmaya başladı ama sinsi sinsi inanın anlamadım bile işte arkadaşlarının yaptığını hala beraber olduklarını söyledi 2 yıldır beraberler vesaire konuşuyordu sonra ortak bi kız arkadaşımızın evindeydik ve yanlız kaldık ilk o gün öpüştük ve elimi penisine götürdü kendide dokundu bana hem onu kaybetmekten korkuyordum hem yaptıklarımızdan ve 14 şubat geldi çatı taktı illa beraber uyuyalım bu gün diye yalan söyledim aileme ve ayrılmayalım diye onun evine gittim o gün beni sürekli bana güvenmiyorsun diye suçluyordu bende çocuk aklımla uyuyordum ona eve geldik soydu beni ama izin vermedim yapmasına bi yere kadar engel olabildim ama en sonunda oldu o 19-20 yaşlarındaydı ben 14 çok iri cüsseli bi çocuktu ve bazen korkuyordum ondan ama sevdiğimi düşünüyordum beni bu şekilde sürekli kullandı fotoğraflar istedi benden attım ayrılmayalım diye ilişki istedi girdik en sonunda lisesi bitince ayrıldı benden yaz tatilinde kaldığım şehire geleceğinden mesaj attı anladım bu yüzden olduğunu reddettim arkadaşlarlar pişmanım kandırıldım burda kimseyi tanımıyorum ama bana bi abla gibi nasihat verecek birine iğtiyacım var ben şu insanlardan değilim zar yoksa namus yok hayır benim yapmadığım şeyleri yapıp zarından olmayan insanlarda var hala kızım diye gezen evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim namusu bacak arasında aramıyorum sadece şimdi 6 senelik bi beraberliğim var ve aklıma bazen o çocuk geliyor piskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ben daha çocuktum gerçekten kandırdı beni ama kendi kendimle konuşmam yetmiyor lütfen düşüncelerinizi yazar bana yardımcı olur musunuz aradan yıllar geçti hala unutamadım bu gün görsem yine korkarım o çocuktan belki sevgi görmediğimdendir bi erkekten ailemden bana yazdıkları kandırdı seviyorum demesi yanındayım senin demesi lütfen kız çocuklarınızı sevin okuyan anne babalar varsa lütfen bu hatalar unutulmuyor en ufak başımızı sıvazlayana yanımızda diye inandığımıza muhtaçmışız gibi hissedip ne hatalar yapıyoruz yapılabiliyor taam olarak ne sorduğumu anlamayabilirsiniz ama konuşmaya iğtiyacım var inanın yüz yüze geldiğim kimseye anlatamadım bu durumu ve bende tramva haline geldi ekndimi suçlayıp duruyorum yardımcı olun
Son düzenleme: