Sabah 9:30 akşam 19:00 çalışan bir anne olarak yazıyorum size gerçekten çocuğuma çok zaman ayıramıyorum ama sabah birlikte kahvaltı yapıyoruz , akşam birlikte yemek yiyoruz , akşam bulaşıkları bırakıyorum onunla oyun oynuyoruz ,kitap okuyorz vs... onun uyku saatine yakın mutfağa giriyorum ertesi günün yemeğini hazırlıyordum, haftada bir de temizliğe bir abla gelirdi haftasonum sadece oğlumla geçerdi... bu sene ise çok kasmaya gerek yok diyip haftanın 3 günü geliyor yemek ütü temizlik herşey üstümden gitti :) ben mutlu , oğlum mutlu :) çalışmazsam geçinemem mi geçinirim ama ona iyi bir eğitim ve iyi bir gelecek vermem için çalışmam lazım , evde oturmamım ne bana ,ne eşime, nede oğluma faydası olacak , çalışmak güzel şey :) :)Merhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
Bu genel olarak böyledir. En çalışkan = ameleAy çok ayıp
Ayıptır sorması maaşın ne kadarDevlet okulunda müdür yardımcılığı çocuğumu ihmal ettiğime değecek bir kariyer değil bana göre.
Özel okulda müdürlük deseniz anlarım.
Hiç değilse maaşımız öğretmenin en az 1,5-2 katı oluyor.
Geçen yıl anaokulu müdürlüğünden kampüs müdürlüğüne geçtim, maaşım ciddi arttı,
evime yakın bir okuldayım,
küçük çocuğum yok buna rağmen bazen
‘değdi mi?’ Diye düşünüyorum.
Anaokulu müdürlüğü yaparken daha rahat ve mutluydum.
Bir öğretmen olarak cvp veriyorum, görevlendirme müdür yardımcılığı için çocuğum vaktini çalmam. Müdür yardımcılığı gerçekten boş iş yükü. Eşimden de biliyorum. Branşınızı bilmiyorum ama dyk veren bir öğretmen müdür yardımcısından daha fazla ekders alabiliyor hem de daha az çalışma saatlerine. Ayruca milli eğitimde bu tarz görevlendirme idarrciliğin herhangi bir kariyer faydası da yok.Merhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
Benim işim ve ailem önceliğim. Ev işi için yardım alıyorum. Yemek tek çeşitle çözüyoruz hafta içi. Kıyafetlei kıyafet askısında kuruturum. Ütü kolay olur... Gibi gibiMerhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
20.000 TL üzerinden SSK ve net maaş alıyorum hocam.Ayıptır sorması maaşın ne kadar
İki yıl önce böyle bir maaşla para da biriktirmek daha kolay olurdu. Gelen paranın nasıl gittiğini anlamıyorsun bile.20.000 TL üzerinden SSK ve net maaş alıyorum hocam.
Sene başında da bir maaş prim veriyor patronlar sağolsunlar.
15 Ağustos-15 Eylül arasında kendi isteğimle Ctesi günleri de geliyorum okula, mâlum kayıt ve sezona hazırlık zamanı.
Normalde hafta sonu mesai yok.
Onlar da bunu karşılıksız bırakmıyorlar.
Tek maaş olsa geçinmek zor ama eşim benden iyi kazanıyor.İki yıl önce böyle bir maaşla para da biriktirmek daha kolay olurdu. Gelen paranın nasıl gittiğini anlamıyorsun bile.
Önce kendi mutluluğunuza bakın siz mutluysanız çocuğunuza da aynı enerji geçer. İstemiyorsanız da idareciliği bırakın.Merhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?