Merhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
Müdür kendisinden özellikle talep edince olayı önemsedi sanırım ama müdürler en enayi, iş kitlenecek kimse onu gözüne kestiriyor ahjsjsjsOkulda Mudur yardımcığı kariyer diye kim kandirdi sizi.Güzelim yaz tatilleri sömestr ara tatiller için bile olmaz vallahi. Mudur izin verecekte yıllık izne cikacaz ohooo. Bosverin ekdersiniz bile çoğu zaman öğretmenden az olacak.okulda calisiyorum teknisyenim ordan biliyorum. Hatta çok yakın arkadaşımla aynı okulda çalışıyorduk mudur yardimciligindan öğretmenliğe geçti. Tavsiye etmem acikcasi.
Ay çok ayıpMüdür kendisinden özellikle talep edince olayı önemsedi sanırım ama müdürler en enayi, iş kitlenecek kimse onu gözüne kestiriyor ahjsjsjs
tabii ki bol bol yardım alarak başarıyoruz aksi mümkün değil zaten... yemekleri çocuk oyun grubundayken bakıcı yapıyor, geç kalacağım durumlarda kocam idare ediyor, ben eve 18,30-19,00 gibi geliyorum.Merhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
Bunu bizzat müdürlerin ağzından duydum yav benim yorumum değilAy çok ayıp
Onlara dedim de ne bu rahatlık yaw . Kariyer sandığın şey müdürün sana iş kitlemesiymişBunu bizzat müdürlerin ağzından duydum yav benim yorumum değil
Merhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
Bence bencil bir hareket kusura bakmayın. Sizin gibi düşünüyorum. Paraya ihtiyacınız olur, geçim sıkıntısı olur eşiniz yetiştiremez orası ayrı, ona bir şey diyemem. Ama siz kariyeriniz yükselsin diye çocuğunuzu ihmal ediyorsunuz. Çocuk her şeyden önemli. Çocuk anneye babaya Allahtan bir emanet. Bence çocuğunuza çok zaman ayırın. Ben böyle düşünüyorumMerhaba. İki yaşında bi oğlum var. Ve ben öğretmen olarak çalışıyorum. Okul idarem sağolsun çocuğum küçük olduğu için çok anlayış gösterip yardımcı oldular geçen yıllarda. Ders programım çok düzenliydi ve oğluma çok güzel zaman ayırabiliyordum, ev işlerim yemeğim, sosyal hayatım hepsine yetişiyordum. Ama bu senebaşında müdürüm, müdür yardımcısı olmamı istedi, ben de görevlendirme olarak kabul ettim. Ve idareciliği gerçketen istediğim için sınava da hazırlanmaya başladım. Ama bu sefer tam gün mesaiye döndüm doğal olarak. Çalışmaktan hiç gocunmuyorum. Hakkını vererek, alasını da yaparım. Ve ileride mesleğimde yükselmek, belki müfettişliğe kadar bile gitmek de istiyorum. Ama işin bir de annelik boyutu var. Ben kariyerimde ilerlemek istiyorum ama oğlumla geçirdiğim zmaan, akşamları iki saat kadar olmaya başladı. Ve ben çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu çok ihmal ettiğimi ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Öte yandan kariyer hayalim de var. Çoğu çalışan anne çok yoğun saatler çalışıyor. Sorum onlara ? Nasıl yapıyorsunuz, nasıl hem çoçuğa hem eve hem eşe hem de kendinize yetişiyorsunuz? Herşey bir kenara çocukla iş hayatı nasıl ilerliyor? Acaba yanlış mı yapıyorum, idareciliğe geçerek oğluma haksızlık mı yapıyorum. Bana ihtitacı olduğu dönemde onu kendi isteklerim için yanlız bıraktığımı düşünüyorum sürekli. Bencil bir anneyim diye kendimi suçluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?