off kızlar ya içim çok sıkılıyor. ayrı konu açayım dedim ama burda hepiniz beni iyi anlarsınız diye yazıyorum.
eşimin çok yakın bi komutanının eşi hamileymiş, yeni öğrendik çok sevindik.
ama tabi eşim hemen gaza gelmiş. zaten ne zaman duysa bi yakınımızın çocuğu olacağını durum bu.
1 ay sonra güneydoğuya tayin olup 2 ya da 3 yıllığına beni ankarada bırakıp gidecek ama bebek isteyebiliyor. ne kadar bencilce değil mi?
biliyorum çok duygusal,çok istiyor. ben de seviyorum bebekleri ama kurulu bir düzene geçemedik ki daha. üstelik 24 yaşındayım. 2 yıl sonra diyorum sürekli. sen bi gidip gel doğudan. evimizde olalım ikimiz de,işlerimizle ilgili sorunları sınavları aşalım önce bi. ama yok.
en kötüsü de cinsel hayatımız bile etkilenme durumunda inanın. ilişki yaşarken hadi bebek yapalım der mi aklı başında adam? hayır deyince de ilişki yarıda kalıyor. 2 kere aynı şey oldu. korkmaya başladım artık. :44:
napıcam ben bu adamı?
Erkekler için istemek çok kolay, ben de aynı durumdayım, hatta burada konu bile açmıştım, 6 aydır evde çocuktan başka konu konuşulmuyor maalesef, 10 yıldır etmediğimiz kavgaları ediyoruz olmayan çocuk yüzünden
Konuyu takıntı haline getirdiyse bir süre başka bir şey konuşamaz hale geleceksiniz kendimden biliyorum. Eğer maddi manevi koşullarınız uygun değilse ertelemeye ikna edin, tek başınıza böyle bir sorumluluğu kaldıramayacağınızı anlatın, şimdi yeni bebek haberleri çoşturmuştur bebek isteğini, bu süreçte işiniz zor, çok iyi anlıyorum, ama sizin geçerli nedenleriniz var çocuk isteğini ertelemek için, eşiniz de sizi anlayacaktır.
teşekkürler yorumun için. konuştum hatta dayanamadım ağladım. beni çok üzüyor bu ısrarın dedim.ben de düzenli bi hayata geçmek istiyorum ama benim de bebeğin de sana ihtiyacımız olacak sen yanımızda olmazsan olmaz dedim. en azından aynı şehirde olalım ama ayda bir gelsin eve ona da razıyım. tayin olup gittiğinde 3 ayda bir gelebilecek eve. hem başımıza bişey gelse o gelene kadar kaç gün geçer. bakalım şimdilik konuştum ama konu yne açılacaktır. dediğim gibi ilişki esnasında bile açılıyor konu, o derece yani.
teşekkürler yorumun için. konuştum hatta dayanamadım ağladım. beni çok üzüyor bu ısrarın dedim.ben de düzenli bi hayata geçmek istiyorum ama benim de bebeğin de sana ihtiyacımız olacak sen yanımızda olmazsan olmaz dedim. en azından aynı şehirde olalım ama ayda bir gelsin eve ona da razıyım. tayin olup gittiğinde 3 ayda bir gelebilecek eve. hem başımıza bişey gelse o gelene kadar kaç gün geçer. bakalım şimdilik konuştum ama konu yne açılacaktır. dediğim gibi ilişki esnasında bile açılıyor konu, o derece yani.
selam kızlar, bu konuda yine dertliyim. eşimle halletttik sorunu ama bu sefer de sülalesi
pazar günü eşimin teyzesiyle emrivaki bir telefon görüşmesi yaptık. kadın her konuşmamızda olduğu gibi yine " bebek yok mu ?" diye sordu. biliyor eşime ayrı şehirlerdeyiz ve daha 2 yıl böyle, şark görevimiz var. "herif evde yokken nasıl bebek yapabilirim acaba ?" dedim. kaldı öyle.
eşime de sitem ettim, senin cahil akrabalarına yatak odası sırlarımızı vermek zorunda değilim, ya sen sustur ya da ben bir dahaki soruşlarında " sizin oğlunuz kısır çıktı çocuğumuz olmuyor" diyeceğim dedim. çok sinirleniyorum kızlar, bunu soran kadın bi de hiç çocuğu olmamış birisi, ayrıca benim koşullarımı bilemeyecek kadar bana uzak olan böyle sorular da sormasın lütfen.
1 senelik evliyim kararsızlardanım:)
etrafımda herkesin bebegi var yada hamile çok hoşuma giidyor aslında..
işede giremedim evde oturmakta sıktı eninde sonunda olacak deilmiii acaba şimdiden olsunmu diyorum..sonraaada amannnnnnn çocuk olur az daha gez toz eglen diyorum..sonraa ee gezerim yine sanki hergün gezmiyorum ya gezdigim yerlerde bebegimin engel olacagı yerler deill..yani böle sürekli bi öyle bi böyleyim.. allahım mmm hiç pişman etmiycegi bi zamanda nasip etsin inş:)
1 senelik evliyim kararsızlardanım:)
etrafımda herkesin bebegi var yada hamile çok hoşuma giidyor aslında..
işede giremedim evde oturmakta sıktı eninde sonunda olacak deilmiii acaba şimdiden olsunmu diyorum..sonraaada amannnnnnn çocuk olur az daha gez toz eglen diyorum..sonraa ee gezerim yine sanki hergün gezmiyorum ya gezdigim yerlerde bebegimin engel olacagı yerler deill..yani böle sürekli bi öyle bi böyleyim.. allahım mmm hiç pişman etmiycegi bi zamanda nasip etsin inş:)
İnşallah canım ama insanın kendini hazır hissetmeside önemli...
işte o konuda emin deilimmm ama 1 senelik evliyim ya en fazla 1 sene daha beklerim:) daha fazla dayanamama gibi ama yinede kısmet:)
evet kısmet bu yazda gez toz tatilini yap
eylulde çalışmlara baslarızz dıyorduk esımle tabı bıım ıstememıze değil bebegın ıstemesıne baglı oldugunu unuttuksuan 5 haftalık hamıleyım Allah isteyen herkesı bu müjde ile taclandırsın dıyorum..
tamamiyle plansız gelıverdı bebegım.. hala daha şoktayız korunuyorken bide!!! anne baba sıfatına layık olmaya calısacagız ınsallah..
aaa hayırlı olsun canım sen istiyordun zaten senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?