Çocuk yapmaya kendini henüz hazır hissetmeyenler buraya :)

off kızlar ya içim çok sıkılıyor. ayrı konu açayım dedim ama burda hepiniz beni iyi anlarsınız diye yazıyorum.
eşimin çok yakın bi komutanının eşi hamileymiş, yeni öğrendik çok sevindik.
ama tabi eşim hemen gaza gelmiş. zaten ne zaman duysa bi yakınımızın çocuğu olacağını durum bu.
1 ay sonra güneydoğuya tayin olup 2 ya da 3 yıllığına beni ankarada bırakıp gidecek ama bebek isteyebiliyor. ne kadar bencilce değil mi?
biliyorum çok duygusal,çok istiyor. ben de seviyorum bebekleri ama kurulu bir düzene geçemedik ki daha. üstelik 24 yaşındayım. 2 yıl sonra diyorum sürekli. sen bi gidip gel doğudan. evimizde olalım ikimiz de,işlerimizle ilgili sorunları sınavları aşalım önce bi. ama yok.
en kötüsü de cinsel hayatımız bile etkilenme durumunda inanın. ilişki yaşarken hadi bebek yapalım der mi aklı başında adam? hayır deyince de ilişki yarıda kalıyor. 2 kere aynı şey oldu. korkmaya başladım artık. :44:
napıcam ben bu adamı?
 


Erkekler için istemek çok kolay, ben de aynı durumdayım, hatta burada konu bile açmıştım, 6 aydır evde çocuktan başka konu konuşulmuyor maalesef, 10 yıldır etmediğimiz kavgaları ediyoruz olmayan çocuk yüzünden

Konuyu takıntı haline getirdiyse bir süre başka bir şey konuşamaz hale geleceksiniz kendimden biliyorum. Eğer maddi manevi koşullarınız uygun değilse ertelemeye ikna edin, tek başınıza böyle bir sorumluluğu kaldıramayacağınızı anlatın, şimdi yeni bebek haberleri çoşturmuştur bebek isteğini, bu süreçte işiniz zor, çok iyi anlıyorum, ama sizin geçerli nedenleriniz var çocuk isteğini ertelemek için, eşiniz de sizi anlayacaktır.
 
Son düzenleme:

teşekkürler yorumun için. konuştum hatta dayanamadım ağladım. beni çok üzüyor bu ısrarın dedim.ben de düzenli bi hayata geçmek istiyorum ama benim de bebeğin de sana ihtiyacımız olacak sen yanımızda olmazsan olmaz dedim. en azından aynı şehirde olalım ama ayda bir gelsin eve ona da razıyım. tayin olup gittiğinde 3 ayda bir gelebilecek eve. hem başımıza bişey gelse o gelene kadar kaç gün geçer. bakalım şimdilik konuştum ama konu yne açılacaktır. dediğim gibi ilişki esnasında bile açılıyor konu, o derece yani.
 

Çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum, benim durumum daha da farklı, ben dünyanın halinden ekonomik olarak yetersiz kalmaktan, çocuğuma iyi bir anne olamamaktan korktuğum için erteliyorum, bizde de her an aynı şey konuşuluyor, cinsel yaşamımız kalmadı çünkü zaten eşim korunuyordu ve korunmayı kabul etmiyor, o üstüme geldikçe ben isteksizleşiyorum, zaten kaygılarım var iyice artıyor.

Umarım ayrı geçirdiğiniz bu süreyi en kısa zamanda atlatır biraraya gelerek, bebeğinizi dünyaya getirir, hiçbir şey içinizde kalmadan gerçek bir aile olursunuz.
 

Canım geç gördüm yazdıklarını umarım halletmişsinizdir sorunu ....
 
Off ben de bir gün istiyorum birgün istemiyorum Daha doğrusu haftasonu dinlenirken istiyorum haftaiçi çalışırken korkuyorum.

Onun sorumluluğunu alabilir miyim, yetişebilir miyim, iyi bir anne olabilir miyim, geleceğini garanti altına alabilir miyim? Milyonlarca soru geçiyor kafamdan
 
selam bende 7 aylık evlıyım ben kayınvalıdemle ne zaman konussam hamılemısın dıoo görümcemde aynı sekılde dıorum daha düşünmüoruzz her seferınde sormanıza gerek yok:) kaldıkı bes tane torunu var neden bana taktı anlamıs deılım... çocukları sevıoyorum evet ama çok çok erken daha hapla kkorunuourz 24 yasındaım ve PKO hastasıyım ama korkmuorum olmazsa dıe napım herseyın hayırlısını versın dogru zamanda nasıp etsın allahım... canım ablamın bebısı var o yetıo bana sımdılık:))))
 
selam kızlar, bu konuda yine dertliyim. eşimle halletttik sorunu ama bu sefer de sülalesi
pazar günü eşimin teyzesiyle emrivaki bir telefon görüşmesi yaptık. kadın her konuşmamızda olduğu gibi yine " bebek yok mu ?" diye sordu. biliyor eşime ayrı şehirlerdeyiz ve daha 2 yıl böyle, şark görevimiz var. "herif evde yokken nasıl bebek yapabilirim acaba ?" dedim. kaldı öyle.
eşime de sitem ettim, senin cahil akrabalarına yatak odası sırlarımızı vermek zorunda değilim, ya sen sustur ya da ben bir dahaki soruşlarında " sizin oğlunuz kısır çıktı çocuğumuz olmuyor" diyeceğim dedim. çok sinirleniyorum kızlar, bunu soran kadın bi de hiç çocuğu olmamış birisi, ayrıca benim koşullarımı bilemeyecek kadar bana uzak olan böyle sorular da sormasın lütfen.
 
sizi çok iyi anlıyorum kızlar şimdi bebek yapın derler sonra siz isteyince de bazı akrabalar regl günüzde arayıp test yaptın mı diye sorarlar. ablam her ay reglimin ilk gününe arar test yaptın mı diye sorardı yapmadım diyince yapsana kız derdi
 

Oda ilginmiş yani hem çocuğu hiç olmamış hemde sana sorup duruyor. Ya hakikaten insanların yatak odalarına kadar neyi merak ederler anlamam. Yapmak isteyen zaten yapardı şimdiye kadar dememki bir bildikleri var....
 
1 senelik evliyim kararsızlardanım:)
etrafımda herkesin bebegi var yada hamile çok hoşuma giidyor aslında..
işede giremedim evde oturmakta sıktı eninde sonunda olacak deilmiii acaba şimdiden olsunmu diyorum..sonraaada amannnnnnn çocuk olur az daha gez toz eglen diyorum..sonraa ee gezerim yine sanki hergün gezmiyorum ya gezdigim yerlerde bebegimin engel olacagı yerler deill..yani böle sürekli bi öyle bi böyleyim.. allahım mmm hiç pişman etmiycegi bi zamanda nasip etsin inş:)
 

İnşallah canım ama insanın kendini hazır hissetmeside önemli...
 

ayy aynı ben :):):) kararsızım yaaa ama sımdı yaz geldı ıcım kıpır kıpır bebek ıstemıyor gıbıyım. Gezeyım tozayım eşmle doya doya dıyorum :)
 
eylulde çalışmlara baslarızz dıyorduk esımle tabı bıım ıstememıze değil bebegın ıstemesıne baglı oldugunu unuttuk suan 5 haftalık hamıleyım Allah isteyen herkesı bu müjde ile taclandırsın dıyorum..
tamamiyle plansız gelıverdı bebegım.. hala daha şoktayız korunuyorken bide!!! anne baba sıfatına layık olmaya calısacagız ınsallah..
 

aaa hayırlı olsun canım sen istiyordun zaten senin adına çok sevindim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…