Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?
slm tatlım 4. ayındasın ama daha erken. biz evlenmeden önce 1 yıl çocuk düşünmeyiz diyoduk ama evlendikten 2 ay sonra aslında bi çocuğumuzun olmasını çok istediğimizi farkettik ve korunmayı bıraktık 1,2,3,4,5 ay geçti yok 6,7,8, yine yok 9,10 ve ben artık tamamen ümidimi yitirdim drlar korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra çocuğum olmuyo diye gelin dedikleri için genel olarak dr'a da gitmemiştik.10.ay da adetim bitti dr'a gittim bana bidaha ki ay adetliyken gel dedi o bir ay geçmek bilmedi benim için...
adetim de düzensiz olduğu için bekliyorum bekliyorum yok adetim 15 gün fln geçmişti test yaptım veeeeeeeee çift çizginasıl ağladım sevinçten anlatamam
ikinci bebeği istediğimde de hashimato lu olduğumu ve hormonlarımın normale dönene kadar ilaç kullanmam gerektiğini bu süre içinde kesinlikle bebek düşünmemem gerektiğini söyledi doktorum.1 yıl da onun için bekledik geçen bir yılın sonunda bebek bekliyorum yok bidaha ki ay yine yok bu sefer dr' gittim 2.ayın sonunda baktı bi sorun yok
ben de hemen olsun istiyorum acaba yumurtlama gününe mi denk gelmiyo dedim o da yumurtlama takibi yaptı ve bana söylediği tarihten itibaren her gün değil gün aşırı birlikte olmamızı söyledi uyguladık ve adet günüm yaklaştıkça ilk bebeğimmiş gibi heyecan...adetim bikaç gün geçmişti test yaptım çok şükür hamileydim.şimdi biri 5 yaşında bi oğlum ve biri de 7,5 aylık bi kızım var
stres olumsuz etkiliyo canım.bak ben 11 ay sonra hamile kalabildim.ama sen de istersen yumurtlama takibi yaptırabilirsin bi dr'a gidip
yada ovülasyon tetleri var onlardan da kullanabilirsin en kısa zamanda hayırlı haberlerini okumak dileğiyle canım
geldi kırmızılar. moralim çok bozuk. hiç de ummadığım bir anda geldi. artık takmıyorum hiçbirşeyi. yok o belirtiymiş, buymuş da şuymuş hepsi palavra, belirtiler hamile kaldıktan sonra başlıyor kızlar, siz de benim gibi internette boşyere zaman kaybetmeyin. bırakın oluruna. artık ben de öyle yapacağım.
geldi kırmızılar. moralim çok bozuk. hiç de ummadığım bir anda geldi. artık takmıyorum hiçbirşeyi. yok o belirtiymiş, buymuş da şuymuş hepsi palavra, belirtiler hamile kaldıktan sonra başlıyor kızlar, siz de benim gibi internette boşyere zaman kaybetmeyin. bırakın oluruna. artık ben de öyle yapacağım.
boşver unutalım gitsin. daha yaşın çok genç hem, sakın kötü düşünme. herşeyin bir zamanı var cidden. hem bence senin kızın olacak içime öyle doğdu. öyle geçti şu an içimden. Allahım inşallah hayırlı evlatlar verecek hepimize. güzel haber alırsan paylaş olur mu.burdan güzel haberler okuyunca çok mutlu oluyorum. biz de yeni evliyiz. yaş 30 olunca çok fazla beklemeyelim dedik, iyi ki de demişiz, çok kolay olan bir şey değilmiş. aslında en güzeli takmadan yaşamak sanırm. sen de üzülme sakın. eminim çok güzel bir evladın olacak. sadece biraz sabır.
kızlar merhaba,
Allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin.
yazdıklarınızın bir kısmını okudum.
bizde önümüzdeki ay denemelere başlayalım diyoduk. bu aya çekeceğim galiba.öyle hemen olmaz diyorlardı inanmıyordum.ilaç kullanmıyorum.kimyasala maruz kalmıyorum, e doktor tüplerin açık da demişti.adetlerim de düzenli.
şimdi içimi bir korku sardı ya bizim de olmazsa
ha bi ay sonra ha bi ay önce ne farkeder değil mi ama
bence de siz bu ay başlayın çalışmalara
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?
ewet bende 7a ylık evlik ve korunmuyorum her ay bekliyorum ama olmuyorbende son 3 aydır 15 günde adet olmaya başlamıştım herkes rahim çocuk istiyordur ondandır dedi dr a gittim tabi ultrasondan bktı rahimde ve yumurtalıklar temiz problem yok ilaç vereyim dedi 15günlük arayı uzatmak için şuan kullandım 4gün uzattı neyse işte ben hamile kalmak istiyorum dedim 1 seneden önce birşey yapamayız bekle dedi şuanlık bende de durum böyle ne olacak bilm,yorum inşaAllah problem çıkmadan bebeğimize kavuşmak istiyoruz :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?