sevgili melitta,
ne kadar güzel yazmışsın. okurken çok duygulandım. teşekkür ederiz bu güzel bilgiler için. şimdi sen ikizlere mi hamilesin? çok sevindim. herşeyin bir zamanı var değil mi ve zamanı gelince en güzelini veriyor yüce rabbim.
bu arada ben reglime bir gün kala öğlen idrarımla 3 TL'lik bir test aldım, Oncomed isminde. negatif çıktı, bugün regl günüm ama olmadım. acaba önce yaptığım için mi çıkmadı? bu testi kullanan var mı aranızda?
sevgili melitta,
ne kadar güzel yazmışsın. okurken çok duygulandım. teşekkür ederiz bu güzel bilgiler için. şimdi sen ikizlere mi hamilesin? çok sevindim. herşeyin bir zamanı var değil mi ve zamanı gelince en güzelini veriyor yüce rabbim.
bu arada ben reglime bir gün kala öğlen idrarımla 3 TL'lik bir test aldım, Oncomed isminde. negatif çıktı, bugün regl günüm ama olmadım. acaba önce yaptığım için mi çıkmadı? bu testi kullanan var mı aranızda?
Melittacığım ikizler geliyor desene. Çok sevindim canım ya. içimden bir ses biri kız biri erkek diyor. darısı bütün isteyenlerin başına. bugün olmam lazım reglimi. az önce ateşimi ölçtüm 37.1. bir de göğüs uçlarıma ani bir sızlama giriyor. hayatımda hiç vücudumu bu kadar dinlememiştim. örneğin salgının değiştiğini hiç anlamamışım 30 yıldır. şimdi prof oldum okuya okuya. bu ay 3. ayımız.
kızla merhaba yazmadan geçemedim. 2 yıllık evliyim ocakta bebeğe karar verdik nisanda çalışmalara başladık 2. ayda yani mayısda hamile olduğumu öğrendim 7 haftalıkkende kaybettimçok şükür korunma sürem bitti yeniden denemelere başladık ama inanın zor bi kayıptan sonra yola aynı heyecanla başlamak. neden anlattım vaktinizi aldım bimiyorum. sadece hamile kalmak değil sağlıkla doğurabimekde önemli aslında. dualarınızı tam edin kızlar. allahım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ...
kızlar benim adetim 1 gün geçti test yaptım negatif.
kızlar benim adetim 1 gün geçti test yaptım negatif.
ben 2 aydır hamile olamıyorum bu 3.ayım son adet tarihim 18 ağustos daha var olmasını çok istiyorum ne olur duo ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?