• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk yapmak bu kadar zor muydu ya

Evet göğsünun ucunda donmuş gibi beyaz birşey, bazen duşta çıkartiyordum ama tam çıkmıyorduda tek göguste cok fazla digerinde az vardi, cikartsamda tekrar oluyordu. Yillardir vardi.
Evet evet aynen öyle bende de. İlaçtan sonra geçti mi acaba bu benim bünyemin fazla kaldıramadığını mı gösteriyor prolaktini

Yaaa Aysecimm gerçekten ben günlük hayatta iş yerinde böyleyim aman iş yerinde kim iş isterse yapayım kalmasın. Eve gideyim şunu yapmam lazım falan yani sürekli düşünüyorum buda beni strese sokuyor.
Aynen canim bende mesuliyeti çok üstlenen biriyimdir, iste bu durun bizleri bu şekilde etkiliyor fakat bunu değiştirmek mumkun değil karakter meselesi.
Evet evet aynen öyle bende de. İlaçtan sonra geçti mi acaba bu benim bünyemin fazla kaldıramadığını mı gösteriyor prolaktini
Ilactan sonra hemen hamile kaldım canım. Emziriyorum su an yok geçti. O durum süt kanallariyla alakalı. Ve prolaktinin senin vücuduna göre evet yüksek. Tedavisi var hayırlısı ile sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini.🙏

Ben 5 senedir istiyorum neler denemedim ki aşılama çatlatma tüp bebek

Tam 3 kere bebeklerimi kaybettim kimyasal gebelik diş gebelik gelişim durması…

Eğer kadin ve erkekte sorun yoksa ilk 3 ay denemede oluyormuş bunu bir doktor söylemişti. Biz 1 yıl deneyin diyoruz dedi anca bazı bedenler kendini hazırlıyormuş nerde oturuyorsunuz?
İzmir’de ise Tavmergen kliniğe gidin

Ayrıca artık zamanı gelmiş rahim filmi çektirin bir tüp bebek merkezine gidip sperm testi yaptırın eşinize.
Kan vb testleri yaptırın sorun var mı bakılsın.
13 ay az değil vakit kaybetmeyin bosuna
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.Bende tüp bebekte aynı anda hem boş gebelik hem de dış gebelik yaşadım. Siz Nasıl bi yol izlediniz sonrasında benim daha çok yeni olduğu için ne yapıcağımı şaşırdım artık😞

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.Bende tüp bebekte aynı anda hem boş gebelik hem de dış gebelik yaşadım. Siz Nasıl bi yol izlediniz sonrasında benim daha çok yeni olduğu için ne yapıcağımı şaşırdım artık😞
Makrofaj diye bir aşı var bilginiz vardır belki onu önerdi doktorum

Hiçbir görünen sağlık sorunum yok, vajinal muayane oldum normal, hormonlarım normal, hsgme tekrar bakılacak. Onun haricinde yapılan testler, yumurtlama vs hepsi var bende. 28 yaşındayım. Tüp bebeğe başlayacaktık. Doktor 2 yılın dolmasını önerdi ama önce hsgme bakacak. Eğer ki iyiyse 2 yıl sonra önerdi. Ama neden doğal olmuyor stresli yapım var evet ama kim mutlu ki şu dünyada ☺️ siz tüp bebek düşünmüyor musunuz 4 yıl kısa bir zaman değil
Bence en az bir ay kafanizi rahat tutmaya çalişin ve becere bildiginiz kadar bebegi duşunmeyin gercekten ne kadar istersen duşunursen olmuyor kafandan atinca oluyor bende senin gibiydim sorunumuz yoktu ama hamile kalamiyordum artik yeterya dedim o ay hamileydim ve hic takmamisdim aklima gelecek ne varsa yapmistim yani beklemiyorduk artik piskoloji cok etkiliyor

Back