Cocuk yapmadığım için gördüğüm zorbalık

gec bile kalmissiniz.. esinizin kararina saygi duymak yerine esyalari annemler aldi. onlara veririm. ya da bir depoya toparlayip evi bos kiraya verelim demeliydiniz.. suan icin diyebileceginiz tek sey boyle konusmamistik, ailenle boyle sozlesmemistik deyip esinize bastirmak. durdurursa o durdurur ailesini suan siz cik deseniz oglumun evi der..

Ailenize söyleyip icindeki size ait olan esyalari satsalar ? Dimdizlak evde oturaunlar gecerler herhalde mecburen kendi evlerine . Cok mu sert olur? Esinizede aile izin zor durumda oldugunu söyleyin sizin onlarin aldiklari esyalari satmalarini sundugunuzu söyleseniz

en sevmedigim insan tipi su menfaatciler. benim ailem bir kuru sogan ekmek yer. bir dami akan evde oturur yine de ne gelinden ne damattan zerre kadar nemanmaya kalkmazlar.. ne bu ya.. hayret ediyorum okudukca.. yuzsuzluk resmen.

Aslında planım öyleydi hatta başkasına kiraya vericez diye ikna etmiştim kardeşime vekaletname vermişti eşim kiraya versin diye ama hollandaya gelmemize 3 gün kala bi anda herşey değişti ve resmen biz gelmeden çöktüler buraya gelince de elimiz kolumuz bağlandı

Eşiniz bu olayların neresinde para sizin değil mi ? Pasif mi eşiniz biraz ağzınızı açın para benim değil mi istersem sigara gibi yakar içerim kime ne

1-cocuk için kimse size bu lafları dinlemeyin , telefondasiniz ,hatlar aniden kesilebilir,komşu gelebilir .
2-en başta yeni esyalarinizin üstünde oturmalarina siz izin vermişsiniz ,esyalarimin üzerinde oturuyorlar ailem aldı diye sizlanma hakkınız maalesef yok,onların yaptığı resmen çakallık.
3-esinize söyleyin ,ailesiyle kendi uğraşsın ,gerekirse ağır konuşsun,bu onun sorumluluğunda daha çok ,eşinize süre verin şu kadar zamanda hallettin hallettin,yoksa ben ağzıma geleni söylerim diye .
4-Hollanda da yaşıyorsunuz ,siz elinizden geleni yapın ,onlar en fazla ne yapabilir ki size :)Hiç olmadı açın bayramlık agzinizi,bari içiniz rahatlasin
5-Bazen düşünüyorum bu erkek ailelerine çok mu yukleniyoruz diye ,benim anam babam bunu yapsa ,siz ne yapıyorsunuz,beni rezil rüsva ettiniz der çıkarırım evden ,bir daha da iş yapmam,bu erkekler çok gevşek .

yuh artik ya.. esinize hafif baski yapin. ailesine beni kucuk dusurdunuz diye baski yapmak zorunda yoksa anne baba hakki diyecek. siz esimin kararina saygi diyeceksiniz.. boyle boyle gidecek.. tr ye gittginizde de para yok diyecekler bosuna para beklemeyin bu arada.

Yani bu mesafeden çirkinleşsem de çok bişi değişmeyecek bir de çirkeflik yapamıyorum sakin kalmaya çalışıyorum salak gibi
Cırkınlesmenıze gerek yok, Kocanıza sert dille konusursanız belki korkup dogru olan cozumu kendısı bulur.
Onlarla konusmamanız onları uzmez. Ceza olmaz yanı bu. Siz evinizden olursunuz, baska kimseye bisey olmaz.

Zaten azıcık güvensem vereceklerine içim yanmıcak

Cırkınlesmenıze gerek yok, Kocanıza sert dille konusursanız belki korkup dogru olan cozumu kendısı bulur.
Onlarla konusmamanız onları uzmez. Ceza olmaz yanı bu. Siz evinizden olursunuz, baska kimseye bisey olmaz.
Zaten kocamla anlaşamadığım nokta şu o bi şekilde alırız kiramızı diye düşünüyor ben de vermeyeceklerine eminim. Çakallar çünkü ölür de vermez o kirayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…