Çocuk ve tatil

diladuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
2.602
3.374
63
33
Merhabalar,
18 aylık bir oğlum var doğumundan 3 ay sonra pandemi belası baş gösterdi ayrıca kolikti çok zor zamanlar yaşadık uykusu emmesi daha sonra yemesi vs düzene girene kadar. Şuan çok iyi gidiyoruz rutinlerine bağlı bir çocuk yemek saati uyku saati uyku öncesi aktivilereri vs zaman zaman bozulsa da eskiye oranla çok şükür diyebilecegim bir noktada.
Şimdi malum yaz ve tatil planları başladı geçen yazı pandemi sebepli es gecmistik deniz havuz hiç görmedi.
Haftaya yazlığa gidelim 15 20 gün kalalım.diyoruz ben çok seviniyorum ama bir yandan da asiri kaygılıyım. Rutinleri ne olacak düzeni yatagi.. orada hadi yeni bi düzen oturttuk dönünce ne olacak vs.. yani anneler sanirim demek istedigimi anlar.
Bebeginizle/ cocugunuzla ilk tatil nasildi? Uykulari nasik oldu? Dönünce neler yasadiniz?
Bana akıl tavsiye deneyim ne varsa ateşler misiniz?

Çocuğum yok ama değişikliklik hem size hem bebeğinize iyi gelir gündüz güneş altında oda fazlasıyla yorulur .
Kuzenim 3 aylık bebeği ile yakın zamanda gidecek ve zor bir bebek gündüz uyku problemi yaşıyor onlarda

merhaba

her birey gibi tatilde çocuğun rutininin bozulması da çok olası, yol uzun surecekse o sizi yorabilir ama onun dışında eğlenceli geçecektir. ilk gün adapte olmaları zor oluyor haklı olarak, anlayışlı olmak gerek, keza eve dönülen gün de. biz bir hafta kaldık, bir iki kez evi özlediğini söyledi ama genel itibarıyla keyif aldı. denizde vakit geçirmek yorucu oluyor, hem iştahı hem yemeği olumlu etkilenmişti biz yazliktayken. umarım sizin için güzel bir deneyim olur

3 aylikken gitsek sanki daha kolaymis korkmasin zaten o dönemde hareket vs kısıtlı ins onlarinda guzel gecer

Evet onlarda hakli. Yol 4 saat bi sekilde idare edicez onu bakalim
Dediginiz gibi ilk günlerden korkuyorum bende

Canim bizde ilk tatile 18 aylıkken gittik, park yatagi vardi evdede onda uyuyordu. Onu alıp yanimda götürdüm kendi yatagi olunca sıkıntı yaşamadım. Diger şeylerde bizde sorun olmamisti yazlık yerler onlar için zevkli oluyor, bir yere tikilmadiklari icin. Eve dönünce hic sorun olmuyor, bizimki aynen gitmemiş gibi devam etti. Sadece uyku saatini sasirtmayin evde kacta uyuyorsa ordada o saatte uyutun

Yol sersemligi, temiz hava, fazla aktivite ile bol bol uyudu ilk tatilinde bebegim. 5,5 aylikti. Gelince de 1-2 günde rutinine döndü.
Gideceginiz yer yine bir ev ortami zaten, bebeginiz de kucuk degil. Kaygilari birakip tadini cikartin

Son düzenleme:
zorlukları ne olursa olsun deniz ve güneş bedenine çok iyi gelecektir. bunu düşünüp önce bir rahatlayın derim. bence uyku ve yemek saatlerini esnetmezseniz, düzenin bozulduğunu çok anlamaz. anne değilim ama arkadaşlarım bebekli tatil yaparken bu ikisine çok özen gösteriyorlar. pek sıkıntı yaşadıklarını duymadım.

Sabah 10da ciktik 12de vardik 8de gero donus yoluna ciktik demin vardik
Cocukla.tatil defteri bitti bana. Hic uyumadi sabahtan bubsaate kadar o yuzden döndük maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…