• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk sütümü günlük sütmü

omurhep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
2
0
36
İzmir
merhaba ben yeniyim aranızda 20 aylık kızım var sütü zor içiriyorum günlük sütü tercih ediyorum ama devam sütmü tercih etmeliyim acaba bide hangi markayı tercih etmeli hala karar veremiyorum. gece uykusunda nekadar içerse uyanıkken içmiyor.

merhaba ben yeniyim aranızda 20 aylık kızım var sütü zor içiriyorum günlük sütü tercih ediyorum ama devam sütmü tercih etmeliyim acaba bide hangi markayı tercih etmeli hala karar veremiyorum. gece uykusunda nekadar içerse uyanıkken içmiyor.

benım de kızım var 24 aylık.1 yasından sonra normal sut ıcebılır demıstı.bende ıcırdım.benım kızda kansızlık yaptı hemen bıraktım.sımdı pınarın yarım lıtrelık cocuk sutlerı var ondan ıcırıyorum gayet guzel ıcıyor dene ıstersen.ozellıkle sabah uyanır uyanmaz verıyorum cızgı fılm acıp hepsını ıcıyor.gecede zaten ıcıyor uykuda yada uyumadan.1lıra 90 kurus fıyatı al bır ver ıcmezse bısey kaybetmezsın

ben günlük sütü daha sağlıklı buluyorum ama ıste kansızlık yapıyomus benım oglanda ıcıyo ama kan tahlılı fılan yaptırmadık ne durumda bılmıyorum:26:

benimde aklıma çok sık gelen bi soruydu bu 2 yaş sonuna kadar devam sütü diyorlar ama bende 14 aylıktan sonra bildiğimiz pastorize sütlerden vermeye başladım

Back