- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Ben zaten beni yada oğlumu sevsinler değil saygı duysunlar isterdim.Ben ne kadar uzak durmak istesem de bir çatlak bulup sızıyorlar maalesef...
O kadar çok yapıldı ki bu görüşmeler.Konuşulduğun da hak verir adil olmadığını anlar ama bu konuşma bir süre sonra hükmünü yitirir ve herşey başa sarar.Zamanında sana hak verdiği konularda şimdi seni suçlu görmesi garip.
O zaman hak verdiği zamanlarda gerçek fikirleri değilmiş ki şimdi böyle davranıyor.
Merhametli davranmak istiyorsa sana da merhametli olmalı, evet.
Şöyle çocuğun evde olmadığı, içinizdekileri döktüğünüz bi görüşmeye ihtiyacınız var bence :)
O kadar çok yapıldı ki bu görüşmeler.Konuşulduğun da hak verir adil olmadığını anlar ama bu konuşma bir süre sonra hükmünü yitirir ve herşey başa sarar.
Esin çok bencil .. on iki yaşındaki çocuğa evliliğindeki problemlerden bahsetmek nedir ? Oğlun birşeylerin farkındaysa da bu kadarının değildir .. onu başa çıkmayacağı anne-baba çatışmasının içine dahil etmek neden ?! Birde " babaannen yengeni daha çok seviyor ,anne anne diyerek pesinden ayrılmıyor " diyerek hem tüy dikmiş hem de bunca zaman annesiyle senin arandaki köprüyü sadece annesini mutlu etmek için onarmaya çalışmış ..dert yanmasından bunu çıkardım . Annesinin cicişkosu oglusu koca ! Kolaylıklar dilerim. .Tabiki oğlum zaten herşeyin farkında şaşırmadı.Ki farkında olmasa da dediğim gibi çocuğa direk söyleniyor biz ona daha düşkünüz diye.Ben zaten kayınvalıdenin tavrını değil kadın zaten başından beri aynı istikrarda devam ediyor eşimin tavrını daha doğrusu kaç yaşında olan insanın bunu benimle değil oğlumla konuşmasını anlamıyorum.
malasef kocanızın zeka yaşı oğlunuzdan bile geride çoçukla bunları konuşmasından belli ailesinin size saygı duymamasının sebebide kocanız eşinize kendi , ailesinin saygısı olmadığı için bunları yaşamışsınızBen zaten beni yada oğlumu sevsinler değil saygı duysunlar isterdim.Ben ne kadar uzak durmak istesem de bir çatlak bulup sızıyorlar maalesef...
Bu tür insanlardan uzak durun derken? Herhangi biri değili Adam kadının 17 yıllık kocası, çocuğunun babası .Kocanizi bir pedogoga goturun. Cocugunuzu araya alip onunla dertlesmesi onun buyumedigini gosterir. Yapacaginiz sey kocanizla konusmak.
Zorla kendinizi ya da cocugunuzu sevdiremezsiniz. Bu tur insanlardan uzak durun.
O kadar çok yapıldı ki bu görüşmeler.Konuşulduğun da hak verir adil olmadığını anlar ama bu konuşma bir süre sonra hükmünü yitirir ve herşey başa sarar.
ASlinda oglunuzla konusmasinda da bir problem yok. Sadece uslubu kotu. Yani dert anlatilip dert dinleyebilecek bir yas 12 ama bunun da bir sekli semali var. Sectigi kelimeler dogru olsa mesele kalmazdi. Babaannen anneni sevmiyor demek baska babaannenle annenin arasinda bazi iletisim sorunlari var demek baska. Esinizin sorunu uslup ve Turkce bilmemekTabiki oğlum zaten herşeyin farkında şaşırmadı.Ki farkında olmasa da dediğim gibi çocuğa direk söyleniyor biz ona daha düşkünüz diye.Ben zaten kayınvalıdenin tavrını değil kadın zaten başından beri aynı istikrarda devam ediyor eşimin tavrını daha doğrusu kaç yaşında olan insanın bunu benimle değil oğlumla konuşmasını anlamıyorum.
yıllar sonra kaynananın erkek versiyonu gibi mi olduklarını düşünüyorsunuz?benim kaynanam çok cahil.ASlinda oglunuzla konusmasinda da bir problem yok. Sadece uslubu kotu. Yani dert anlatilip dert dinleyebilecek bir yas 12 ama bunun da bir sekli semali var. Sectigi kelimeler dogru olsa mesele kalmazdi. Babaannen anneni sevmiyor demek baska babaannenle annenin arasinda bazi iletisim sorunlari var demek baska. Esinizin sorunu uslup ve Turkce bilmemek
Edit: erkeklerle ilgili kesinlikle emin oldugum bir konu var ki o da eninde sonunda anneleriyle ayni fikre variyorlar. Bunun icin en azindan biraz yas almalari ve uzun sure evli kalmalari gerekiyor. Adim kadar eminim bundan
Yok duzgun anlatamamisim. Su anda bize hak veren kocalar aradan 15-20 yil gecince analariyla ayni fikirde oluyorlar. Once bizi hakli gorup sonra analarinin agizlarinin icine bakmaya basliyorlar onca yil sonra. Biz de verdigimiz degerle kaliyoruz bana goreyıllar sonra kaynananın erkek versiyonu gibi mi olduklarını düşünüyorsunuz?benim kaynanam çok cahil.
benimki şimdiden bakıyor bilmiyorum seneler sonrasınıYok duzgun anlatamamisim. Su anda bize hak veren kocalar aradan 15-20 yil gecince analariyla ayni fikirde oluyorlar. Once bizi hakli gorup sonra analarinin agizlarinin icine bakmaya basliyorlar onca yil sonra. Biz de verdigimiz degerle kaliyoruz bana gore
Dengeyi kurabiliyorsa hadi baksin da. Anasinin anasi,karisinin karisi oldugunu hatirladigi surece sorun yasanmaz. Optimum duzeydeki iliskiyi kurmayi beceremiyor bence cogu erkek. Vur dersin öldürürler bir ortalari yokbenimki şimdiden bakıyor bilmiyorum seneler sonrasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?