Cocuk sahibi olmak:(

bizimde aynı 1.5 yıldır evliyiz 1 yıldırda uğraşıyoruz olmuyo

evet cnm hamile kalmadan önce 15 gün içtim bende de çikolata kisti vardı çok şükür hamile kaldım ama o tohum iyi ibrahim saraçoğluda bahsetmişti tv de fln. mutlaka denemelisin cnm

Peki Canim nasil kulandin bi anlatirmisin sana sahmet))
Ay Allah baslasin Gülüm darisi basina

bizimde aynı 1.5 yıldır evliyiz 1 yıldırda uğraşıyoruz olmuyo

Al benden okadar ama nedense bu ay Böyle cok tuaf adetim bugun son günü sanki hani bu ay gebe kalicam gibi hayilisi ama tuaf olan bugun cok kaverengi akintim var normal mi bilmiyom

Peki Canim nasil kulandin bi anlatirmisin sana sahmet))
Ay Allah baslasin Gülüm darisi basina

yarım çay kaşığı tohumu eziyosun ezmek zor çay kaşığının arkasıyla ezdim biraz, 1 subardapı suyla 3 dk da fln kaynıyor sonra altını kısıp 10 15 dk demlenmesini bekledim. ve içtim. sabah akşaç 15 gün içtim cnm aynı zamanda soğan kürüde yaptım.
gerçekten inanarak yap. allah yardım ediyor.
darısı başına sonuçlarını bana da bildir :)

Ins gülüm Ben o tohumu acaba almanayda bula bilirmiyim?

[an QUOTE=burcum86;35647427]aktarlara sor cnm olması lazım.[/QUOTE]i

Hani Zaten 1 ay sonra tr deyim Ordan alirim:)))

merhaba arkadaşım sakın öyle kendini yıpratma bende 8 aylık evliyim bende de daha tık yok.. bizim duyduğumuz gibi öyle filmlerdeki gibi hemen bir kereden olmuyormuş bu işler :)) bak benim kuzenim ilk çocuğunda 18 yaşındaydı 5 ayda hamile kaldı şuan 26 yaşında 2 yıldır uğraşıyordu bütün testleri normal çıkmıştı daha yeni hamile kalabildi biraz bünyeyle, yaşla , psikolojiyle ilgili sanırım takmamak lazım cnm

Son düzenleme:

slm arkadaşım bende de çikolata kisti var hayıt tohumu küçülmesine yardımcı oluyor mu acaba ? bende 5 cm lik kist var dr um hamile kalırsan düşük olabilir dedi denemek istiyorum ama kafam çok karıştı hamile kalmalımıyım kalmamalımıyım?:44: kusura bakmayın çok soru sordum ya..:44:

Ins Gülüm Kurban oldugum Allah büyük:) ins bizede nasip olur :)))
Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle (

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…