Gebeliğe Hazırlık Çocuk sahibi olmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilarakyildirim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
93
11
8
28
artık bende bir bebeğim olsun istiyorum şu zamana kadar hep eşim istemiyor sanıyordum geçen gün beni hazır görmediğini söyledi beni hazır görmesi için ne yapabilirim istediğimi nasıl söyleyebilirim nasıl ikna olur

artık bende bir bebeğim olsun istiyorum şu zamana kadar hep eşim istemiyor sanıyordum geçen gün beni hazır görmediğini söyledi beni hazır görmesi için ne yapabilirim istediğimi nasıl söyleyebilirim nasıl ikna olur
Neye dayanarak böyle bişey düşündüğünü sorun bence. Benim eşim de benim bünyem hassas biraz zayifim ve pek istahim da olmadığı için pek istemiyordu çünkü benim bu şekilde saglikla çocuk dünyaya getiremeyecegimi dusunuyodu ya da ben daha kotu olurum diye. Sonra ben spora başladım kilo almak için sonra doktora gittim vitamin mineral vs eksik bişey var mı diye yoktu her şey yolundaydı aylardır spor yapmama rağmen kilo alamadım ama eskisine oranla kendimi daha sağlıklı ve iyi hissediyorum . Son 3 aydır da korunmuyoruz yani artık o da istiyo hiç ben bebek istiyorum diye ısrar etmedim. Siz de konuşun nedenini öğrenin sonra çözüm bulursunuz.

Çalışan bir bayan mısınız neden evinizi toplamıyorsunuz bide eğer istiyorsanız bakabileceğinize inanıyorsanız söyleyin bunu eşinize

Pardon pardon yanlış okumuşum ben de eşiniz abartmıyor mu sizce de biraz insanız yani unuta biliriz bende sürekli birşeyler unutuyorum en yakın zamanda mesela annemde telefonumu unuttum eve geldik telefon yok eşim gitti aldı evi birlikte toplarız yemek birlikte yapar yeriz hayat müşterek bence olması gereken birşey bu

Pardon pardon yanlış okumuşum ben de eşiniz abartmıyor mu sizce de biraz insanız yani unuta biliriz bende sürekli birşeyler unutuyorum en yakın zamanda mesela annemde telefonumu unuttum eve geldik telefon yok eşim gitti aldı evi birlikte toplarız yemek birlikte yapar yeriz hayat müşterek bence olması gereken birşey bu
Acaba diyorum kendi hazır değil de topu bana mı atıyor

Erkekler öyle yapmaz ilk zamanlar bende istemiyordum bakamam edemem çocuk büyük sorumluluk gerektirir diyordum sonra ben istiyorum dedim eşim biraz erken dedi adet olamıyorum diye doktora gittik pco dedi bana eşim daha hastaneden çıkmadan biz aile olalım artık dedi

Back