- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bir doktora görünün ilk günden hamile kalanlar var iken siz biraz geç kalmış gibisinizYaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
On gün kala test yapmak erken olmuş.Onun dışında doktora tabiki gidebilirsiniz.Hemen tedaviye başlanmasa bile herhangi bir sorun varmı yokmu kontrol edilebilir.Erken yada geç demek sizin adınıza başkasının yorumuna bırakılamaz bence.Eğer gönlünüzden böylesi geçiyor ise gidersiniz.Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
İşte dünyadan haberi olmadan evlenmiş ama çocuk büyütecek, çünkü sokaktaki çocukları bile çok seviyor.
Keşke çocuk büyütmek için çocuk sevmek yeterli olsaydı![]()
Acele ediyorsunuz
Adet dönemine 10 gün kala test yapmayı bırakın yumurta bile döllendiğinin farkında değildir.
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah hayırlı evlat nasip etsin.
Ovulasyon falan desem fransızca küfrediyorum sanabilir. O yüzden hiç anatomi ve biyoloji girmeyeyim ben.![]()
Sizler anlatmışsınızdır hanımkızımıza bebeğe saksıda bakılmadığını..
Ovulasyon falan desem fransızca küfrediyorum sanabilir. O yüzden hiç anatomi ve biyoloji girmeyeyim ben.![]()
Bu bilgi edinmeyi istemek değil ki, anne olmaya hazır her kadın 2 ayın geç değil normal bir süre olduğunun farkında olurdu zaten.Konu sahibinin üstüne neden bukadar gidilmiş fazla ki dalga gecenler olmus.çocuk isteyen kendisi bakcak ugrascak olan kendisi ister acele eder ister etmez kendi hayatı .sadece bilgi edinmek istemiş baskada bisey sormamış.
Çok tesekkur ederim.o kadar cirkin yorumlar vardı ki8 sene icinde 5.tedaviyle bebegini kucağina alan biri olarak yazıyorum
3 ay daha bekleyin yine olmazsa
6.ayınızda gidin bi kadın doğumcuya muane olun
Sonra o sizi yönlendirir zaten
En iyisini yapıyorsunuz
Allah korusun önemli bisey varsa bi çaresine bakarsıniz boşuna beklememiş olursunuz
Fen bilgisi ögretmeniyim bir ara gel ben sana anlatıyımOvulasyon falan desem fransızca küfrediyorum sanabilir. O yüzden hiç anatomi ve biyoloji girmeyeyim ben.
Cok sagolun teşekkür ederimOn gün kala test yapmak erken olmuş.Onun dışında doktora tabiki gidebilirsiniz.Hemen tedaviye başlanmasa bile herhangi bir sorun varmı yokmu kontrol edilebilir.Erken yada geç demek sizin adınıza başkasının yorumuna bırakılamaz bence.Eğer gönlünüzden böylesi geçiyor ise gidersiniz.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Evet sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum tabi ama şöyle düşünun insanın başina birsey geldiginde çözüm yoksa sabretmekten başka ne yapabilir ki. Insallah sizde çocuk sahibi olursunuzBizim 2 sene olmak üzere, Siz şurda 2 aydır düşünüyorsunuz. Ne zannediyorsunuz ki ha diyince hamile kalmayı mı ummayı? İnsanlar hiçbir sorun olmamasına rağmen bile yıllarca uğraşıyor; (misal ben) benim durumumda olsanız kendinizi yerden yere atacaktınız herhalde ☺ çocuk yapmak marketten birşey satın alır gibi çok kolay birşey değil herkes için her zaman... istenilen zamanda her zaman yapılamıyor işte. Kusura bakmayın ama sizin gibi sabırsız insanları görünce “bende ne sabır varmış arkadaş” diyip kendimi tebrik ediyorum.
Şaka mi bu konu ?Yaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
Evet aslında onu söylemek istedim. Tedavi yapilmasi gereken birsey varsa veSonrasında birseylere gec kalmış olmaktansa varsın aceleci desinler.8 sene icinde 5.tedaviyle bebegini kucağina alan biri olarak yazıyorum
3 ay daha bekleyin yine olmazsa
6.ayınızda gidin bi kadın doğumcuya muane olun
Sonra o sizi yönlendirir zaten
En iyisini yapıyorsunuz
Allah korusun önemli bisey varsa bi çaresine bakarsıniz boşuna beklememiş olursunuz
Sorunun komik olan yanı nedir. Evli misiniz yada çocucunuz var mi bilmiyorum ama hic olmama ihtimalinden korkmadiniz mibu soruya anca bu cevap
![]()
Şaka mı bu cevap. Galiba biri sizi Zorla konuma girip okumaya zorladi. Konuyu begenmediysenz gecersinizŞaka mi bu konu ?