• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çocuk sahibi olmak istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
Ne zaman çocuk isteyeceğimiz benimle eşimi ilgilendirir. İster ilk geceden isteriz istersek daha sonra
Sizden beni anlamanizi istemedim zaten. Konu hakkinda bilgisi olandan yardım istedim sadece

Çok agresifsiniz..
Biraz sakinleşin.
Buraya konu açtı iseniz isteyen istediği yorumu yazar.
Sırf eşinizle sizi ilgilendiriyorsa buraya konu açmazsınız.:KK59:

Bu arada ''Sizce'' demişsiniz. Sonuçta soru sorduğunuz için herkes düşünce yapısına göre yorum atıyor.

Çok agresifsiniz..
Biraz sakinleşin.
Buraya konu açtı iseniz saygılı bir şekilde isteyen istediği yorumu yazar.

Bu arada ''Sizce'' demişsiniz. Sonuçta soru sorduğunuz için herkes düşünce yapısına göre yorum atıyor.
Bu agresiflik bana aceba hamilemi diye düşündürtü? Hormonları alt-üst olmuş olabilir 😉
Hadi inşallah

Bu agresiflik bana aceba hamilemi diye düşündürtü? Hormonları alt-üst olmuş olabilir 😉
Hadi inşallah
Olabilir..
Benim çevremde millet evleneyim de 2,3 yıl gezeyim tozayım derdinde..
Daha 2. aydan çocuk ve yaş 25..
Hadi yaş 35 olur, 40 olur anlarım da..
25 yaşında daha evliliğini yaşamadan hemen hamilelik, bulantılar..:KK43:
Tahminen eşiyle evlenince aynı eve çıktı, daha cicim ayları.. Önce cicim ayları geçsin nasıl biriyle evlendiğin belli olsun..

Yeni kuşak aşırı cesaretli, şaşırıyorum..:KK35:

Pardon da evliyim ve esimden hamile kalmak istiyorum bunun nesi sizi rahatsiz etti
Yoo beni rahatsız eden bir şey yok banane ister kocanızdan çocuk isteyin ister sevgilinizden ister yoldan geçen adamdan. Fikir sormuşsunuz ben de söyledim asıl BUNUN NESİ SİZİ RAHATSIZ ETTİ?

Çok agresifsiniz..
Biraz sakinleşin.
Buraya konu açtı iseniz isteyen istediği yorumu yazar.

Sizce derken çocuk yapmalı miyiz yapmamali miyiz demek istemedim. Doktora gitme konusunda acaba sorun mu var diye dusunme konusunda acelemi ediyorum demek istedim

Adete on gün kala kan testinde bile çıkmaz kolay kolay, idrar testinde imkansıza yakın. 😊
Çocuğumuz olmuyor diye değil ama, bebek istiyoruz, neler yapmalıyız diye gidebilirsiniz.

Kan testinize bakilir, folik asit desteği başlanır.
Diş sorununuz varsa onları halledin, yada başka bir rahatsızlığınız.

Üç ay olmaması normal yani, bir rahatsızlık olacağından değil, içiniz rahat olsun.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.

Ne zaman çocuk isteyeceğimiz benimle eşimi ilgilendirir. İster ilk geceden isteriz istersek daha sonra
Evet ama düşencesizce yapılan çocuklar tüm toplumu ilgilendiriyor. 3 aylık evlilikten ne anladınızda çocuk diye ortalığa döküülüyorsunuz. Ondan sonra hadi olmadı ayrulacam. Al sana küçük arada derede kalmış minnacık çocuk. Sonra dön millete çemkir. Ortalık dolu. Bugün iyi eğitim verilebilse, gerekli ilgiyi ve sevgiyi görerek bğyümüş olsalar bu kadar çok katil, hırsız, suçlu olur mu? Onun için koy külahını önüne kendin için evladın için sağlam adımlar at

Size fikiri çocuk yapiyim mi diye sormadm
Ben de size çocuk yapın ya da yapmayın gibi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum zaten, algılarınız da kapanmış sanırım.. Polemiği uzatıp size prim veremicem üzgünüm, siz de burda bana laf yetiştirmek yerine daha üretken davranın bence, malum zaman akıyor... 1 gün daha geçmesin 2 ay geçmiş aceleniz var.
Haydi selametle.

Adete on gün kala kan testinde bile çıkmaz kolay kolay, idrar testinde imkansıza yakın. 😊
Çocuğumuz olmuyor diye değil ama, bebek istiyoruz, neler yapmalıyız diye gidebilirsiniz.

Kan testinize bakilir, folik asit desteği başlanır.
Diş sorununuz varsa onları halledin, yada başka bir rahatsızlığınız.

Üç ay olmaması normal yani, bir rahatsızlık olacağından değil, içiniz rahat olsun.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim bu arada konuyu çocugum olmuyor diye degil cocuk sahibi olmak istiyoruz diye açtım 😊

Back