çocuk sahibi olmak istiyorum artıkkkkkkk

erikkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
12
0
6
35
İstanbul
ben 3 senelik evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır deniyoruz ama birsey yok bu ay biraz şüpheliyim hamile yada çocuk sahibi hanımlar yardımınıza ihtiyacım var bu arada aranıza yeni katıldım

hayırlısınla gebe kalırsın inşallah arkadaşım sana tavsiyem gün aşırı ilişki kesinlikle tutuyor benim o şekil tuttu 3. ayında gebe kaldım

ben 3 senelik evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır deniyoruz ama birsey yok bu ay biraz şüpheliyim hamile yada çocuk sahibi hanımlar yardımınıza ihtiyacım var bu arada aranıza yeni katıldım

Canim insallah Allah sanada nasip eder 3 yildir korunuyormuydun eger ilac kullandiysan ve yeni biraktiysan daha hic dogum yapmadin icin 4-ile 6 ay arasi sabirli olman gerekiyor dr soylemisti... Eger korunmuyorsan bi kadin doguma git canim en ufak onemsemedigin iltihap bile engel oluyo. Allahim gonlune gore versin

cok teşekkür edrim cnm ama bu ay hastalığım felan gecikti kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama heycanlıyım

Adetinin 7.gunu başla. 1.5su bardagi icme suyunu kaynat. Kaynayinca 1tane sogani 4e böl ve suyla beraber 5dk kaynatmaya devam et. Süre bitince ocagi kapat ve iliyinca iç. Sabah akşam ac karina. 15gün devam et. Hic zarari yok

cnm bnm cok teşekkür ederim benim bu ay günüm geçti ve aynı zamanda kabızlık sorunu felan yaşıyorum bunlar bi belirti olabilirmi

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=331355

BU LINKI INCELE. CANIM ADET SÜRENIN GECMESI BELIRTI OLABLR AMA NE KADAR GECTIGI VE NEDEN GECTGI DE ONEMLI. YANI STRES SIKINTI ADET GECIKMESI YAPAR. PSIKOLOJIKTE OLABILIYOR. BEN HAMILE KALMADGM ZAMANLAR PSIKOLOJIK OLARAK HER BELIRTIDE HAMILEMIYIM ACABA DIYORDUM. TAKI SOGAN KURUNU YAPANA KADAR. O ZAMAN HAMILE OLDUGUMU OGRENDIM

Sogan kuru ne yapiyor vucutta
Benimde olmuyor 3 denemem bu ay, umidim yok, bu ay gun asiriyi deniyoruz olmazsa bidahaki ay sogan kuru yapayim o zaman

Kizlar iliskiden sonra kalkip hemen yikamayin ben ilk 2ay oyle yaptim tutmadi diger ay ozellkle yumurtlama doneminde hic kalkmadim bacaklarimi hafiften kaldirdm hatta 2:3sefer oyle uyuyakalmisim pisgene yikamadn ama simdi 19haftadayz kizimla

merhaba,

öncelikle rabbim hakında hayırlısını nasip etsin. 4 ay çok kısa bir süre, hemen üzülme lütfen. adeetim gecikti demişsin, kaç gün geçti ? ve daha önce hiç yaşıyormuydun bu durumu ?

cnm allah razı olsun ara ara oluyodu bu gün 5ci gün ve hic bir belirti yok ben hasta olmadan bi on gün önceden ağrılarla boğuşmaya başlarım ama bu sefer hic ağrım sızım yok

Kizlar iliskiden sonra kalkip hemen yikamayin ben ilk 2ay oyle yaptim tutmadi diger ay ozellkle yumurtlama doneminde hic kalkmadim bacaklarimi hafiften kaldirdm hatta 2:3sefer oyle uyuyakalmisim pisgene yikamadn ama simdi 19haftadayz kizimla

bunuda denedim ama sonuç vermedi bu arada inş sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…