ben 3 senelik evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır deniyoruz ama birsey yok bu ay biraz şüpheliyim hamile yada çocuk sahibi hanımlar yardımınıza ihtiyacım var bu arada aranıza yeni katıldım
hayırlısınla gebe kalırsın inşallah arkadaşım sana tavsiyem gün aşırı ilişki kesinlikle tutuyor benim o şekil tuttu 3. ayında gebe kaldım
Sogan kürü deneyin ben ilk denemem de hamile kaldim. Öneririm :)
Sogan bildgmz yemeklik sogan. Kaynamiş suyun icine atacaksin 5dk daha kaynatip iliyinca içeceksin
Sorun olursa cevaplarm canim
cnm bnm cok teşekkür ederim benim bu ay günüm geçti ve aynı zamanda kabızlık sorunu felan yaşıyorum bunlar bi belirti olabilirmi
oda pek mümkün olmuo ikimzde calşıyoruz ama cok istiyorum
ben 3 senelik evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır deniyoruz ama birsey yok bu ay biraz şüpheliyim hamile yada çocuk sahibi hanımlar yardımınıza ihtiyacım var bu arada aranıza yeni katıldım
merhaba,
öncelikle rabbim hakında hayırlısını nasip etsin. 4 ay çok kısa bir süre, hemen üzülme lütfen. adeetim gecikti demişsin, kaç gün geçti ? ve daha önce hiç yaşıyormuydun bu durumu ?
Kizlar iliskiden sonra kalkip hemen yikamayin ben ilk 2ay oyle yaptim tutmadi diger ay ozellkle yumurtlama doneminde hic kalkmadim bacaklarimi hafiften kaldirdm hatta 2:3sefer oyle uyuyakalmisim pisgene yikamadnama simdi 19haftadayz kizimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?