Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım
okudum17 Mayıs Pazar
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki L Liyaluu arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Allah razı olsunokudum
Rabbim hepimiz kucağını doldursun.. cömert olan rabbim şanı yüce olan rabbim dualarımızı kabul eylesinkunfeyekun__ canım niyetine okudum inşallah sağlıkla hayırla tez zamanda
Allah razı olsun hepinizdenkunfeyekun__ kadriye arkadasimiz icin okudum Rabbim kucagini doldursun dualarini bos cevirmesin
Kaç kişi olduk canim bana yer var miKızlar Yarın yeni listeye başlıyoruz Yeni listede olmak isteyenler buraya yazsın.
15 Kişi Sınırımız olacak!!!
Diğer türlü Ayda 1 defa sıra geliyor .
15 KİŞİLİK YENİ LİSTEMİZ
18 Mayıs Pazartesi kunfeyekun__ (zahide kızı Kadriye)
19 Mayıs SALI L Liyaluu
20 Mayıs ÇARŞAMBA jnci
L Liyaluu için okudum Allah kabul etsin17 Mayıs Pazar
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki L Liyaluu arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallahkunfeyekun__ kzmkzm P papatya misali S SsaDeeeee U ummu1 kizlar hastaydim okuyamamistim niyetinize okudum dua ettm
Var canım alıyorumKaç kişi olduk canim bana yer var mi
Allah razı olsun