Amiiiinnnn canımmm amiiiiiiinnnnnnnn ❤❤medusares
Sohrab
jnci
Calypso95
H Hanimhanmck
N Nana (Ablasi)
B Beklenen2
X xnobodyx
B Bosniangirl
M Mtmazl_fatma
adessa01
@Aybush
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
Sevgili kiz kardeslerim hepinize duamizi okudum allah kabul etsin insallah tez vakitte hamile kalip yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin amin amin amin .Aselhannn Tubaasare Kara_gozlum Ahsen555 canlarim sizlerde tabiki en kisa surede oldu sevincimizi birlikte yasayalim
Canımm Allah razı olsun duygulandım bu ara çok duygusalım yine. İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olurmedusares
Sohrab
jnci
Calypso95
H Hanimhanmck
N Nana (Ablasi)
B Beklenen2
X xnobodyx
B Bosniangirl
M Mtmazl_fatma
adessa01
@Aybush
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
Sevgili kiz kardeslerim hepinize duamizi okudum allah kabul etsin insallah tez vakitte hamile kalip yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin amin amin amin .Aselhannn Tubaasare Kara_gozlum Ahsen555 canlarim sizlerde tabiki en kisa surede oldu sevincimizi birlikte yasayalim
Yazıyorum canım liste 1.sayfadaMerhaba kızlar bende dahil olabilir miyim
Sadece 100. Ayeti 100 iere okuyoruz değil mi25 Nisan CUMARTESİ günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındakiSohrab arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
100 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Aselhannn
Tubaasare
Kara_gozlum
Ahsen555
medusares
Calypso95
H Hanimhanmck
B Beklenen2
X xnobodyx
B Bosniangirl (Regli)
M Mtmazl_fatma
Aybush (regli)
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
A almestin94
N Nana okudu
adessa01 okudu
Tamam canım sabah okurum inşallah okuyunca yazarımA almestin94 Canım aselhan, tuba,kara gözlüm, Ahsen , medusares arkadaşlarımıza okuduk bu arkadaşlara okuduktan sonra isimlerini etiket yaparak okudum bildirisi yap olur mu
Yarın da sohrab arkadaşımıza okuyoruz
adet ♥♥♥
Kiz bunalrin hepsi hamismiiiimedusares
Sohrab
jnci
Calypso95
H Hanimhanmck
N Nana (Ablasi)
B Beklenen2
X xnobodyx
B Bosniangirl
M Mtmazl_fatma
adessa01
@Aybush
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
Insalllahhhh bunlarin hepsi en yakin zamanda hamiş olur sağ sağlim bebislerini kucaklarina alirrKiz bunalrin hepsi hamismiiii
Insallah canim hepimiz annelik duygusunu tadariz tadipta tekrar isteyen herkese nasip etsin rabbim bu mübarek ayda nasiplenirizInsalllahhhh bunlarin hepsi en yakin zamanda hamiş olur sağ sağlim bebislerini kucaklarina alirr
Allah razi olsunmedusares
Sohrab
jnci
Calypso95
H Hanimhanmck
N Nana (Ablasi)
B Beklenen2
X xnobodyx
B Bosniangirl
M Mtmazl_fatma
adessa01
@Aybush
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
Ay yooookk keskeeeeeeee ah ahKiz bunalrin hepsi hamismiiii
Allah razı olsun canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bu ay inşallahListedeki bütün arkadaşlarım için okudum. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. Hakkınızı helal edin kızlar. Benden yana da helal olsun. Reglim yaklaştığı için hepinize okudum. Şu mübarek günlerde Rabbim kucaklarımızı bebişle doldursun❤
Ahsen555 ❤
medusares ❤
Sohrab ❤
jnci ❤
Calypso95 ❤
B Beklenen2 ❤
N Nana ❤
X xnobodyx ❤
B Bosniangirl ❤
M Mtmazl_fatma ❤
adessa01 ❤
Aybush ❤
talena ❤
@Duygurdvn ❤
S Sinebend ❤
A almestin94 ❤
Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahListedeki bütün arkadaşlarım için okudum. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. Hakkınızı helal edin kızlar. Benden yana da helal olsun. Reglim yaklaştığı için hepinize okudum. Şu mübarek günlerde Rabbim kucaklarımızı bebişle doldursun❤
Ahsen555 ❤
medusares ❤
Sohrab ❤
jnci ❤
Calypso95 ❤
B Beklenen2 ❤
N Nana ❤
X xnobodyx ❤
B Bosniangirl ❤
M Mtmazl_fatma ❤
adessa01 ❤
Aybush ❤