Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsunListedeki bütün arkadaşlarım için okudum. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. Hakkınızı helal edin kızlar. Benden yana da helal olsun. Reglim yaklaştığı için hepinize okudum. Şu mübarek günlerde Rabbim kucaklarımızı bebişle doldursun ❤
@Ahsen555 ❤
medusares ❤
Sohrab ❤
jnci ❤
Calypso95 ❤
B Beklenen2 ❤
@Nana ❤
X xnobodyx ❤
@Bosniangirl ❤
M Mtmazl_fatma ❤
adessa01 ❤
@Aybush ❤
@talena ❤
@Duygurdvn ❤
S Sinebend ❤
A almestin94 ❤
Allah razı olsun, amin inşallahListedeki bütün arkadaşlarım için okudum. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. Hakkınızı helal edin kızlar. Benden yana da helal olsun. Reglim yaklaştığı için hepinize okudum. Şu mübarek günlerde Rabbim kucaklarımızı bebişle doldursun ❤
@Ahsen555 ❤
medusares ❤
Sohrab ❤
jnci ❤
Calypso95 ❤
B Beklenen2 ❤
@Nana ❤
X xnobodyx ❤
@Bosniangirl ❤
M Mtmazl_fatma ❤
adessa01 ❤
@Aybush ❤
@talena ❤
@Duygurdvn ❤
S Sinebend ❤
A almestin94 ❤
Karagozlum e okudum Allah kabul etsinA almestin94 Canım aselhan, tuba,kara gözlüm, Ahsen , medusares arkadaşlarımıza okuduk bu arkadaşlara okuduktan sonra isimlerini etiket yaparak okudum bildirisi yap olur mu
Yarın da sohrab arkadaşımıza okuyoruz
adet ♥♥♥
Ahsen için okudum canım Allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin inşallahTamam canım sabah okurum inşallah okuyunca yazarım
Calypso95 ve @sonraki için okudum Allah kabul etsin inşaallah25 Nisan CUMARTESİ günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki Sohrab arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
100 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Aselhannn
Tubaasare
@Kara_gozlum
@Ahsen555
medusares
Calypso95
@Hanimhanmck
B Beklenen2
X xnobodyx
@Bosniangirl (Regli)
M Mtmazl_fatma
@Aybush (regli)
@talena
@Duygurdvn
S Sinebend
A almestin94
@Nana okudu
adessa01 okudu
Ah çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize gönlündekini versin inşallahListemize yeni katilan A almestin94 icinde okudum allah kucagini tez vakitte doldursun insallah jnci
Amin hepimize ins cnmTubaasare okudum canım Allah kabul etsin hayırlı bir evlat versin inşallah