Doğrusunu yapmışsın canımMeryem suresi kuranda geçior ama onu ben adeyli iken okumadım
Inci beni de ekle ya. Başka dua grubumda var ama olsun ekleme şansın varsa bu grupta da olmak isterimHer Gün Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
100 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Bir kimse din kardeşine dua ettiği zaman, melekler ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin’ diye dua ederler”
Hadisin başka bir rivayetinde, din kardeşine dua eden kimseye, Allahu Teala şöyle buyurur:
“Ey kulum, istediğini vermeye önce senden başlarım”
Kadını taçlandıran Erkeği olgunlaştıran aileyi şenlendiren ve bereketlendiren şüphesiz “Çocuk”un varlığıdır. Evlat sahibi olmak için Saffat Suresini okumayı ihmal etmeyelim ☘
NOT: Saffat suresi Kuran-ı Kerim'in 37. suresidir ve 182 ayetten oluşmaktadır.
100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”Diye dua etti Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık verdi.
“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm.”
“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”
Var mısınız bizde İbrahim peygamberin duası ile evlat isteyen arkadaşlarımıza dua edelim
Allah’ın izni ve hayırlısı ile umulur ki Ayeti kerimelerin yüzü suyu hürmetine dualar kabul olunur yine bu surenin hikmetine mazhar olunarak evlat bahşedilir ❣
İki dua vardır ki reddedilmez ve o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur
Biri zulüm gören kişinin duası öbürü de mü’minin kardeşine ettiği dua’dır.. O halde din kardeşi olarak birbirimize dua edelim
Var Mısınız..
İSİM LİSTEMİzZ
5 Nisan PAZAR ••• B bugullll
6 Nisan PAZARTESİ •••Sohrab
7 Nisan SALI •••Seyrannn
8 Nisan ÇARŞAMBA ••• M Mtmazl_fatma
9 Nisan PERŞEMBE •••jnci
10 Nisan CUMA ••• B Bosniangirl (Betül)
11 Nisan CUMARTESİ •••Calypso95 (Duygu)
12 Nisan PAZAR •••medusares (Zeynep)
13 Nisan PAZARTESİ ••• X xnobodyx
14 Nisan SALI ••• N Nana (Süreyya)
15 Nisan ÇARŞAMBA ••••• @Duygurdvn Okuyoruz
16 Nisan PERŞEMBE •••• B Beklenen2
17 Nisan CUMA •••• H Hanimhanmck
18 Nisan CUMARTESİ •••Ahsen555
19 Nisan PAZAR •••Butik alfa
Kuzumm şimdi 1.000 okuyoruz liste sıramız bitikten sonra 100 adet okuyacağız sen 100de katıl aramıza seni yazıyorum listeyeInci beni de ekle ya. Başka dua grubumda var ama olsun ekleme şansın varsa bu grupta da olmak isterimjnci
Allah razı olsun kuzum@Duygurdvn okudum rabbim kabul etsin.
Tm ben 100e katilaym malum başka dua gruplarmz da varKuzumm şimdi 1.000 okuyoruz liste sıramız bitikten sonra 100 adet okuyacağız sen 100de katıl aramıza seni yazıyorum listeye♥ 🕊
Şimdi sen kimseye okuma Pazartesi senden başlayacağız
Yazarım canım tabii ki şimdi 1.000 adet okuyoruz pazartesiden itibaren 100 adet okuyacağız sende 100 de katıl yani pazartesiden itibaren başla canım seni de Salıya yazıyorumBenide yazarmisiniz?
Aşağıya etiketlediğim arkadaşlarımmm16 Nisan PERŞEMBE Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki B Beklenen2 arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.1000 kere okuyup dua edeceğiz
1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”
@Duygurdvn için okudumHATIRLATMA
Bugün okuyacağımız @Duygurdvn arkadaşımız için okudum bildirisi yapmayanlar ;
Seyrannn
B Bosniangirl
N Nana
B Beklenen2
H Hanimhanmck
Butik alfa
Regli olduğu için okuyamayanlar;
Calypso95