🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Meryem suresi kuranda geçior ama onu ben adeyli iken okumadım
Doğrusunu yapmışsın canım
Ben ya musavviri adetliyken okumadım dedin sandım ondan öyle yazdım
Kuranda geçen hiç bşy adetlikten okunmaz sadece Fatiha okunabilir dua niyetiyle

Inci beni de ekle ya. Başka dua grubumda var ama olsun ekleme şansın varsa bu grupta da olmak isterim jnci

Inci beni de ekle ya. Başka dua grubumda var ama olsun ekleme şansın varsa bu grupta da olmak isterim jnci
Kuzumm şimdi 1.000 okuyoruz liste sıramız bitikten sonra 100 adet okuyacağız sen 100de katıl aramıza seni yazıyorum listeye 🕊
Şimdi sen kimseye okuma Pazartesi senden başlayacağız

Kuzumm şimdi 1.000 okuyoruz liste sıramız bitikten sonra 100 adet okuyacağız sen 100de katıl aramıza seni yazıyorum listeye 🕊
Şimdi sen kimseye okuma Pazartesi senden başlayacağız
Tm ben 100e katilaym malum başka dua gruplarmz da var sen haber verrsn kuzum basladgnda

16 Nisan PERŞEMBE Günü

SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki
B Beklenen2 arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.1000 kere okuyup dua edeceğiz

1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;

Rabbi heb lî minessâlihîn.”

Aşağıya etiketlediğim arkadaşlarımmm
Yarın B Beklenen2 arkadaşımızın sırası ona niyet alarak okuyacağız

B bugullll
Sohrab
Seyrannn
medusares
B Bosniangirl
X xnobodyx
N Nana
@Duygurdvn
H Hanimhanmck
Butik alfa
Ahsen555

Regli olanlar ;

Calypso95
M Mtmazl_fatma

H Hanimhanmck Ahsen555 canım siZler sonradan geldiğiniz için vakit buldukça liste başından okursanız ve okuduğunuz arkadaşımızın adını etiketleyerek bildiri yaparsanız memnun oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…