Süreyya için okudım Allah kabul etsinHer Gün Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.1000 kere okuyup dua edeceğiz
1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Bir kimse din kardeşine dua ettiği zaman, melekler ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin’ diye dua ederler”
Hadisin başka bir rivayetinde, din kardeşine dua eden kimseye, Allahu Teala şöyle buyurur:
“Ey kulum, istediğini vermeye önce senden başlarım”
Kadını taçlandıran Erkeği olgunlaştıran aileyi şenlendiren ve bereketlendiren şüphesiz “Çocuk”un varlığıdır. Evlat sahibi olmak için Saffat Suresini okumayı ihmal etmeyelim ☘
NOT: Saffat suresi Kuran-ı Kerim'in 37. suresidir ve 182 ayetten oluşmaktadır.
100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”Diye dua etti Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık verdi.
“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm.”
“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”
Var mısınız bizde İbrahim peygamberin duası ile evlat isteyen arkadaşlarımıza dua edelim
Allah’ın izni ve hayırlısı ile umulur ki Ayeti kerimelerin yüzü suyu hürmetine dualar kabul olunur yine bu surenin hikmetine mazhar olunarak evlat bahşedilir ❣
İki dua vardır ki reddedilmez ve o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur
Biri zulüm gören kişinin duası öbürü de mü’minin kardeşine ettiği dua’dır.. O halde din kardeşi olarak birbirimize dua edelim
Var Mısınız..
İSİM LİSTEMİzZ
5 Nisan PAZAR ••• B bugullll
6 Nisan PAZARTESİ •••Sohrab
7 Nisan SALI •••Seyrannn
8 Nisan ÇARŞAMBA ••• M Mtmazl_fatma
9 Nisan PERŞEMBE •••jnci
10 Nisan CUMA ••• B Bosniangirl (Betül)
11 Nisan CUMARTESİ •••Calypso95 (Duygu)
12 Nisan PAZAR •••medusares (Zeynep)
13 Nisan PAZARTESİ ••• X xnobodyx arkadaşımıza okuyoruz ♥
14 Nisan SALI ••• N Nana (Süreyya)
15 Nisan ÇARŞAMBA ••••• @Duygurdvn
16 Nisan PERŞEMBE •••• B Beklenen2
17 Nisan CUMA •••• H Hanimhanmck
18 Nisan CUMARTESİ •••Ahsen555
19 Nisan PAZAR •••Butik alfa
Allah kabul etsin inşallah cnmBen hergün okuyorum birtane fazla okurum bence okadar zor olmaz bu benim fikrim yinede siz bilirsiniz ben hepsine uyarım
Canım çalışanlar falan varya 1.000 tane bile zorlanıyolar Yasini şerif biraz zor olur ama okumak isteyenler birbirine okuyabilirBen hergün okuyorum birtane fazla okurum bence okadar zor olmaz bu benim fikrim yinede siz bilirsiniz ben hepsine uyarım
Amin kuzum cümlemizinAllah kabul etsin inşallah cnm
Ben de uyarım..
Tabi çalışanlar için zor olur haklısınız siz ne derseniz ben uyarım kuzumCanım çalışanlar falan varya 1.000 tane bile zorlanıyolar Yasini şerif biraz zor olur ama okumak isteyenler birbirine okuyabilir
Süreyya için okudım Allah kabul etsin
15 Nisan ÇARŞAMBA Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki @Duygurdvn arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.1000 kere okuyup dua edeceğiz
Rabbi heb lî minessâlihîn.”
Evet canım yanlışlıkla yazdım sonra hemen düzelttimSüreyya için okudum canım ben bildirim yaptım
Ben yarın okuyamadiklarimdan başlayıp okuyacağım canımAşağıya etiketlediğim Arkadaşlarım yarın @Duygurdvn arkadaşımızın sırası ona okuyacağız
B bugullll
Sohrab
B Bosniangirl
B Beklenen2
Seyrannn
Ahsen555
Butik alfa
medusares
X xnobodyx
H Hanimhanmck
Regli olup okuyamayacaklar
N Nana
M Mtmazl_fatma
Calypso95
Nana için okudumHATIRLATMA
Bugün okuyacağımız N Nana arkadaşımızın Ablası Süreyya için okudum bildirisi yapmayanlar ;
Seyrannn
B Beklenen2
@Duygurdvn
H Hanimhanmck
Regli olduğu için okuyamayanlar;
Calypso95
M Mtmazl_fatma
Kk ya giriyormuş ama etiketleri mi gözden kaçırıyor acaba
tebrik ederim hepinizi, çok güzel bir niyetle başlamışsınız. inşallah dualarınız kabul olur.Her Gün Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.1000 kere okuyup dua edeceğiz
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Bir kimse din kardeşine dua ettiği zaman, melekler ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin’ diye dua ederler”
Hadisin başka bir rivayetinde, din kardeşine dua eden kimseye, Allahu Teala şöyle buyurur:
“Ey kulum, istediğini vermeye önce senden başlarım”
Kadını taçlandıran Erkeği olgunlaştıran aileyi şenlendiren ve bereketlendiren şüphesiz “Çocuk”un varlığıdır. Evlat sahibi olmak için Saffat Suresini okumayı ihmal etmeyelim ☘
NOT: Saffat suresi Kuran-ı Kerim'in 37. suresidir ve 182 ayetten oluşmaktadır.
100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”Diye dua etti Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık verdi.
“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm.”
“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”
Var mısınız bizde İbrahim peygamberin duası ile evlat isteyen arkadaşlarımıza dua edelim
Allah’ın izni ve hayırlısı ile umulur ki Ayeti kerimelerin yüzü suyu hürmetine dualar kabul olunur yine bu surenin hikmetine mazhar olunarak evlat bahşedilir ❣
İki dua vardır ki reddedilmez ve o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur
Biri zulüm gören kişinin duası öbürü de mü’minin kardeşine ettiği dua’dır.. O halde din kardeşi olarak birbirimize dua edelim
Var Mısınız..
İSİM LİSTEMİzZ
5 Nisan PAZAR ••• B bugullll
6 Nisan PAZARTESİ •••Sohrab
7 Nisan SALI •••Seyrannn
8 Nisan ÇARŞAMBA ••• M Mtmazl_fatma
9 Nisan PERŞEMBE •••jnci
10 Nisan CUMA ••• B Bosniangirl (Betül)
11 Nisan CUMARTESİ •••Calypso95 (Duygu)
12 Nisan PAZAR •••medusares (Zeynep)
13 Nisan PAZARTESİ ••• X xnobodyx
14 Nisan SALI ••• N Nana (Süreyya)