Canım hoşgeldin bb ende Zeynep arkadsimiza okudum iyi.ki geldinSeyrannn Canım sen şimdi ismini yazacağım kişilere okuduysan okuduğun kişinin adını yazarak okudum yaz olur mu
Okuyacağın kişiler : Bugulll, Sohrabb, mtmazl_fatma, jnci, Bosniangirl(Betül), calypso95(Duygu), medusares(Zeynep), Elysia1, Nana, Duygurdvn, Beklenen2 ,Hanimhanmck
Canımmsın Hoşbuldumm bugulll’mmmCanım hoşgeldin bb ende Zeynep arkadsimiza okudum iyi.ki geldin
Çoooook teşekkür ederim. Ağzına yüreğine sağlık. Allah hepimizin dualarını kabul etwğn inşallahCanım hoşgeldin bb ende Zeynep arkadsimiza okudum iyi.ki geldin
Ben hiç aksatmadım herkese okudumB bugullllSohrab Seyrannn M Mtmazl_fatma N Nana @Duygurdvn B Beklenen2 Calypso95 H Hanimhanmck
B Bosniangirlmedusares X xnobodyx
Dua Arkadaşlarımmm Benimm
Okuduklarınıza okuyacağımız arkadaşı etiket yaparak okudum deyin olur mu
Mesela(jnci arkadaşımıza okudum) gibi
Evet canımonun için okumadım 6 nisandan başlamıştım ben ogun geldim aranıza B bugullll gülüm kusura bakma bilmiyordum baştan okunması gerektigini@Duygurdvn Kuzum sende sonradan katılmıştın o yüzden listedeki ilk arkadaşımız bugullle okumadın galiba okuduysan arkadaşın ismini etiket yaparak okudum yaz olur mu
Tamamdır çook tesekkur ederimH Hanimhanmck Canımm sende aramıza yeni geldin Hoşgeldin1.sayfada isim listemiz var sende yazıldın.. Listenin başından itibaren oku canım sende okuduğun zaman okuduğun kişinin ismini etiketleyerek okudum yaz olur mu
Sadece saffat suresinin 100. Ayetini mi okuyoruz 1000 kere? Yoksa saffat süresinin tamamını okuyup üzerine 100. Ayetini mi okuyacağız? Yanlış olmasın daKızlarrr Yarın yukarıdaki yazdığım Arkadaşımız ( X xnobodyx ) okuyoruz
B bugullll
Sohrab
B Bosniangirl
Seyrannn
@Duygurdvn
B Beklenen2
H Hanimhanmck
medusares
Regli Olanlar :Calypso95 ,
N Nana
M Mtmazl_fatma
Allah razı olsun canımCalypso95 ve B Bosniangirl ve bugünkü arkadaşımız için okudum . Birgül arkadaşımıza okuyup okumadığımı hatırlamıyorum ama yarın okuyayim
Sadece 100. Ayeti 1000 kere okuyoruzSadece saffat suresinin 100. Ayetini mi okuyoruz 1000 kere? Yoksa saffat süresinin tamamını okuyup üzerine 100. Ayetini mi okuyacağız? Yanlış olmasın da
Ben saffat süresinin hepsini okuyorum 100. Ayetinde 100 kere okuyorumSadece 100. Ayeti 1000 kere okuyoruz
Etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz kızlarSadece 100. Ayeti 1000 kere okuyoruz
TesekkurlerSadece 100. Ayeti 1000 kere okuyoruz
Kişinin nickini yazmadan önce @ koyuyoruz altta çıkana tıklıyorum sonra benEtiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar