Bende siziii özlediiiimmHoşgeldinözlettin kendini
Kuzum bende okuyamadım sadece bugulll e okudum sonra regli oldumjnci canım ben regl oldum da bugünkü arkadaştan itibaren okuyamayacağım. Bitince okuyayım hepsini
Hosgeldinnn canimm :) bir daha gitme e mi :)Kuzum bende okuyamadım sadece bugulll e okudum sonra regli oldumherkese okuyacağım bugünmn
Gitmem gitmemmmmHosgeldinnn canimm :) bir daha gitme e mi :)
Agzına yüreğine sağlık canım teşekkür ederim
Aynen sonra okuduktan sonra sıkıntı yokKuzum bende okuyamadım sadece bugulll e okudum sonra regli oldumherkese okuyacağım bugünmn
Tesekkur ederimmm
Çok güzel yapmışsın kuzummmHosgeldin canm yaa nasılsınarkanı toplamaya çalıştım bi kac gün bugunu sana birsktik
BUGUL İÇİN OKUMAYANLAR | seyrannn Duygurdvn Beklenen2 Hanimhnmck | Regli Sonra katıldı Sonra katıldı Sonra katıldı |
SOHRAB İÇİN OKUMAYANLAR | seyrannn İnci Hanimhanmck | Regli Regli Sonra katıldı |
SEYRAN İÇİN OKUMAYANLAR | İnci Hanimhnmck | Regli Sonra katıldı |
MTMAZELFATM İÇİN OKUMAYANLAR | İnci Seyran Hanimhnmck | Regli Bildirmedi Sonrakatıldı |
İNCİ İÇİN OKUMAYANLAR | seyrannn Mtmzl Hanimhnmck | Bildirmedi Regli Sonra katıldı |
BOSNİANGİRL İÇİN OKUMAYANLAR | seyrannn İnci Mtmazel Beklenen2 Medusares Hanimhnmck | Bildirmedi Regli Regli Bildirmedi- Bildirmedi Sonra katıldı |
CALYPSİO İÇİN OKUMAYANLAR | Nana Seyrannn İnci Mtmazel Beklenen2 Hanimhnmck | Regli Bildirmedi Regli Regli Bildirmedi Sonra katıldı |
MEDUSARES İÇİN OKUMAYANLAR | inci Seyran Mtmazel Nana Calpsio95 Hanimhnmcık | Regli Bildirmedi Regli Regli Regli Sonra katıldı |
B bugullll
BUGUL İÇİN
OKUMAYANLARseyrannn
Duygurdvn
Beklenen2
HanimhnmckRegli
Sonra katıldı
Sonra katıldı
Sonra katıldı
SOHRAB İÇİN
OKUMAYANLARseyrannn
İnci