damla_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.261 2.643 19 Şubat 2015 Konu Sahibi ekin3509 #41 ekin3509 .!.: ayyyy hadi hayirlisi rast gitsin insallah isiniz Rabbim bu sefer nasip etsin.sakın stres yapma rahat birak kendini oyalanicak birseyler bul eger cok dusunursen ne olucak olucak mi acaba diye vucudun etkilenir ...hayirli haberlerini bekliyorumm.. Genişletmek için tıkla... Amin canim insallah bu sefer tutar insallah dualarimi Rabbim hayirlisiyla kabul eder
ekin3509 .!.: ayyyy hadi hayirlisi rast gitsin insallah isiniz Rabbim bu sefer nasip etsin.sakın stres yapma rahat birak kendini oyalanicak birseyler bul eger cok dusunursen ne olucak olucak mi acaba diye vucudun etkilenir ...hayirli haberlerini bekliyorumm.. Genişletmek için tıkla... Amin canim insallah bu sefer tutar insallah dualarimi Rabbim hayirlisiyla kabul eder
ekin3509 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2012 135 69 19 Şubat 2015 Konu Sahibi ekin3509 #42 damla_22 .!.: Amin canim insallah bu sefer tutar insallah dualarimi Rabbim hayirlisiyla kabul eder Genişletmek için tıkla... Icini ferah tut arkadasim.insallah olur bol bol dua et..
damla_22 .!.: Amin canim insallah bu sefer tutar insallah dualarimi Rabbim hayirlisiyla kabul eder Genişletmek için tıkla... Icini ferah tut arkadasim.insallah olur bol bol dua et..
damla_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.261 2.643 19 Şubat 2015 Konu Sahibi ekin3509 #43 ekin3509 .!.: Icini ferah tut arkadasim.insallah olur bol bol dua et.. Genişletmek için tıkla... Umudumu hic kaybetmesem de uzuluyorum duami eksik etmiyorum .
ekin3509 .!.: Icini ferah tut arkadasim.insallah olur bol bol dua et.. Genişletmek için tıkla... Umudumu hic kaybetmesem de uzuluyorum duami eksik etmiyorum .
ekin3509 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2012 135 69 19 Şubat 2015 Konu Sahibi ekin3509 #44 damla_22 .!.: Umudumu hic kaybetmesem de uzuluyorum duami eksik etmiyorum . Genişletmek için tıkla... Uzülme olmamasi icin bir sebep yok kii zamani gelmemis sadece demek ki bu sekilde duşün olumlu düsün ki olumlu olsun.
damla_22 .!.: Umudumu hic kaybetmesem de uzuluyorum duami eksik etmiyorum . Genişletmek için tıkla... Uzülme olmamasi icin bir sebep yok kii zamani gelmemis sadece demek ki bu sekilde duşün olumlu düsün ki olumlu olsun.
damla_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.261 2.643 19 Şubat 2015 Konu Sahibi ekin3509 #45 ekin3509 .!.: Uzülme olmamasi icin bir sebep yok kii zamani gelmemis sadece demek ki bu sekilde duşün olumlu düsün ki olumlu olsun. Genişletmek için tıkla... Evet canim zamani gelmemis boyle dusunmek daha iyi. Insallah bu sefer zamanidir Allah sabirli kulu sever. Sabrimin sonu bebek olur insallah
ekin3509 .!.: Uzülme olmamasi icin bir sebep yok kii zamani gelmemis sadece demek ki bu sekilde duşün olumlu düsün ki olumlu olsun. Genişletmek için tıkla... Evet canim zamani gelmemis boyle dusunmek daha iyi. Insallah bu sefer zamanidir Allah sabirli kulu sever. Sabrimin sonu bebek olur insallah