RAHATSIZ OLDUYSANIZ YORUM YAPMAYIN..Sizi dua bölümüne alsaydık iyiydi. Burası yeri değil.
TABII KII TEDAVIDE OLDUM UGRASTIM AMA HIC BIRININ FAYDASI OLMADI MALESEF. YINEDE TESEKKUR EDERIM..Ne güzel Allah dualarınızı kabul etmiş.
En önemli dua hal duasıdır kardeşim.
Doktora gitmeden, yumurta takibi yapmadan, hiçbir emek vermeden, varsa bir hastalığınız çözüm aramadan sadece sözlü dua yeterli değil bence.
Allah evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Rahatsız olmadım, uyardım sadece. Yönetime de bildirdim zaten, konunuz taşınır birazdan.RAHATSIZ OLDUYSANIZ YORUM YAPMAYIN..
IYI YAPMISSINIZ TESEKKURLERRahatsız olmadım, uyardım sadece. Yönetime de bildirdim zaten, konunuz taşınır birazdan.
Canım olmaz olur mu? Sonucunu yeni almışsın demek ki.TABII KII TEDAVIDE OLDUM UGRASTIM AMA HIC BIRININ FAYDASI OLMADI MALESEF. YINEDE TESEKKUR EDERIM..
RAHATSIZ OLDUYSANIZ YORUM YAPMAYIN..
BEN GEREKEN TEDAVIMI OLDUM FAKAT TEDAVILERIM SONUC VERMEDI TEDAVIYI TAMAMEN BIRAKTIK USTUNDEN 2 YIL GECTI VE BEN VAZGECMISTIM TEDAVI ISTEMEDIM ARTIK YORULMUSTUM O ARADA ARASTIRDIM .. DENEYENLERDEN DUYDUM BU DUALARI BENDE YAPTIM DUANIN GUCUNE INANIYORUM BELKIDE ZAMANI GELMISTI BILEMIYORUM BEN FAYDASINI GORDUM.İSTEYEN BENIM GIBI UZUN SURE TEDAVI DENEYIP SONUC BULAMAYAN ARKADASLARIMDA YAPABILIR DIYE ÖNERIDE BULUNDUM..O kadar tedavi olmuşsunuz nereden biliyorsunuz ki onlarında etkisinin olmadığını?
Kusura bakmayın ama sadece dua ile olmaz bu işler.
O zaman hastalandığımızda da hiç doktora gitmeyelim oturup dua edelim.
Allah insanlara zeka vermiş ki ilmi, bilmi öğrensin diye.
Tabii duaların gücü sonsuz ama sadece dua ile olmaz.
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
Desen ki tedavinizi olun, ama duanızıda edin amenna.
Ablamında çocuğu yıllar sonra oldu tedavi sayesinde.
Doktorların emeklerine yazık etmeyelim.
İlim bilim önemli şeyler.
AVUKATSINIZ SANIRIM NE GUZEL :)Birde buraya konu açıyorsanız, kimin yorum yapıp yapmayacağına siz karar veremezsiniz, arkadaş sizi güzelce uyarmış. rahatsız oldum dememiş ki. Bu arada bildiğim kadarı ile büyük harfle yorum yapmakta yasak. Bende gideyim bari azarı yemeden.
Amınnn tesekkur ederım.. Evet araştırmak gerekiyor haklısınız bende uzun sure araştırarak okudum ınternette ayrıntıları yazıyor zaten..Ben internetten okudugum her duaya güvenmiyorum. Dua okuyanlar dikkat etsin lütfen. Dua degilde baska birsey olabiliyor bazilari. Güvenilir kaynaklardan okumaya dikkat edin. Konu sahibi size karsi degil genel olarak bir uyari yapmak istedim. Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
BEN GEREKEN TEDAVIMI OLDUM FAKAT TEDAVILERIM SONUC VERMEDI TEDAVIYI TAMAMEN BIRAKTIK USTUNDEN 2 YIL GECTI VE BEN VAZGECMISTIM TEDAVI ISTEMEDIM ARTIK YORULMUSTUM O ARADA ARASTIRDIM .. DENEYENLERDEN DUYDUM BU DUALARI BENDE YAPTIM DUANIN GUCUNE INANIYORUM BELKIDE ZAMANI GELMISTI BILEMIYORUM BEN FAYDASINI GORDUM.İSTEYEN BENIM GIBI UZUN SURE TEDAVI DENEYIP SONUC BULAMAYAN ARKADASLARIMDA YAPABILIR DIYE ÖNERIDE BULUNDUM..
Evet tedavı olduğunda bekleyıs , stres, gergınlık oluyor herkezdede oluyordur mutlaka. ben denedıgım ıcın paylaşmak ıstedım dedıgım gıbı belkıde olucagı vardı denk geldı bılemıyorum..Belki de kendi kendine oldu,dua manevi güç vermiştir sana ama tedaviyi bıraktım her şeyi bıraktım dua ettim oldu demişsin,eminim inançlı olan çoğu kişi dua ediyordur zaten.Bebek sorunu olan kişilerin bu tedavilerden stresten uzaklaşınca cocuk sahibi olduğunu duymuştum.ama dedigim gibi her şeyi duaya yüklememek lazım.
amınnn teşekkür ederım.. Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallahhhZiynepp topige gel
Ne guzel içten dua etmissiniz ki rabbim dkapisindan cevirmemis sizi ins olmayam bekleyen ozlem duyan kızlarımız da meleklerine kavusurlar