• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk piskolojisi

frmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
91
62
38
Merhaba anneler eşimden ayrıldım 3 yaşında oğlum var babası nda 6 gün kaldı ama yavrumu çok doldurmuşlar oğlumla konuşuyorum sen beni bıraktın gittin diyor .halbuki öyle bişey yok sonra hırçınlaşmış sürekli ağlayıp bişeyler istiyor fırlatma huyu çıkmış ananeyi dede derdi şimdi onlara şişt diye sesleniyor çocuğu 6 gün onların eline bıraktığıma bin pişman oldum yemin ederim . Devlet hak vermiş kullanıyorda adam akıllı kullanmıyor evladını seven bir insan yavrusunu kullanırmı ya acayip sinirlendim çocuğun piskolojisini alt üst ediyor . Yardımcı olabilecek varmı nasıl yaklaşmalıyım ne yapmalıyım pazartesi pedegogtan randevu aldım daha neler yapayım acil fikirlerinize ihtiyacım var

Çok uzuldum :( Insanlar boyle yaparak kime ne ders veriyor?Gelecege psikolojisi bozuk, problemli, onarilmaz yaralar tasiyan bir fert hediye(!) ediyorlar kendilerine ve dunyaya. O masum dunyayi asil kendi kirli hirslariyla kirletiyorlar. Bence ya destek qlmaya calisin ya da bu ogretileni tersine cevirmek icin onun seviyesine uygun olarak konusarak davranarak iyilestirin bu durumu.

Çok uzuldum :KK43: Insanlar boyle yaparak kime ne ders veriyor?Gelecege psikolojisi bozuk, problemli, onarilmaz yaralar tasiyan bir fert hediye(!) ediyorlar kendilerine ve dunyaya. O masum dunyayi asil kendi kirli hirslariyla kirletiyorlar. Bence ya destek qlmaya calisin ya da bu ogretileni tersine cevirmek icin onun seviyesine uygun olarak konusarak davranarak iyilestirin bu durumu.
Destek almayı düşünüyorum canım okadar haklısınki dediklerinde gerçekten ama işte ne yapacağız böyle bilmiyorum . Bol bol konuşuyorum oyun oynuyoruz ama bakalım

Back
X