Bebek İkinci El çocuk oyuncakları;arabalar,puzzlelar,figurler,oyunlar..

Yanlis anlamayin bu duruma uzulmuyorum sadece mutlu etmek icin yoksa allaha sukur sagliklari yerinde .

Hu hu duydunuz mu araba fiyatlari ne oldu

Hu hu duydunuz mu araba fiyatlari ne oldu

geldım geldım.dun aksamdan beridir dıs agrısı cekıyorum da cooook kotuyum bırazdan dıscıye gıdecegım (arabalar bazıları buyuk bazıları orta boy ben hepsını aynı satıyorum 14 tane araba var sonradan ekledıklerım (ılk 2 sayfadakıler satıldı).tanesi 3 tl.puzzlelar tanesi 1 tl.bakuganlar orjınal oldukları ıcın normal fıyatları 30 dan baslıyor bılıyorsunuz onlarda tanesi 10 tl.cıvcıv15 tl.orumcek adam motoru 10 tl.sızın dusuncenız nedır ozelden mesaj atabılırsınız

Ay bilmiyorum yardim amacli aliyorum aksam izmirli bir hanimdan aldim benim cocugum yok o yuzden fiyatlar hk pek bir fikrim yok isabetli olup olmadigini da pek bilmiyorum 50 tl eft yaptim kargo bugun yola cikti 22,5 kargo ucreti tutmus valla icim ciz etti oldu 70 kusur ee sekiz cocuk icinde hic erkek oyuncagi yok hos zorla satmadi ama cocuklarin alti tanesi erkek cocuk.
Fiyat ne olur kargo ne tutar .

Ins isabetli olur neydeyse vazgectim ki msj gordum

Aksam izmirli bir hanimdan aldim yardim amacli adiyamana gidecek 50 eft yaptim sabah kargo cikti 22,5 kargo tutmus icim ciz etti hepsi 70 i gecti neydeyse tamami kiz cocuk icin ee sekiz cocuk altisi erkek o yuzden bakmistim ama cok tutar diye gozum korktu hos zorla satmadilar ama isabetli olur ins

Verdiginiz fiyat cok degil 14 araba ama bizim icin cok fazla cocuklar durmadan tel oyuncak istiyorlar .

arabalarım 2 .sayfadan itibaren halen satılık toplu alımlarda buyuk ındırım :)

Civciv satildi malesef ama arsbalari toplu alirsaniz cook uygun bisey yapabilirim :)

Kutumu bosalttim biraz ama msjiniz gelmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mailin varmi msj attim ama almadin sanirim

Oyuncaklar satistadir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…