Çocuk olunca oda sıkıntısı

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
İyi geceler kızlar bir ev konusuda benden 110 m2 kare 2+1 evimiz var içini kendimiz yeni sıfır yaptırdık 2 çocuğumuz olunca napacağız bilmiyorum hol büyük evin holünü böldürsek oda yaptırsak bu kezde biçimsiz şuan banada nasıl sığacağız derdi geldi ilersi için evim büyük ama odalar az :((

Salonu günlük kullanın. Odalardan biri yatak odası, diğeri de çocuk odası olsun.

Hol bölünüp nasıl oda yapılır ki? Görmediğim için düşünemedim.
Kendiniz yaptırmışsınız aslında o zaman planlasaymışsınız keşke. Çocuk fikri sonradan mı oldu?

Hol bölünüp nasıl oda yapılır ki? Görmediğim için düşünemedim.
Kendiniz yaptırmışsınız aslında o zaman planlasaymışsınız keşke. Çocuk fikri sonradan mı oldu?
Masraf çıkmasın diye yapmamıştık eşimde biçimsiz ve küçük olur dedi onun yerine odalar büyük olsun dedi ama 2 coçuk olursa sıkıntı olcak sanki

bizimde 2+1 evimiz var.. ikinci çocuğumuz hayırlısıyla doğunca bir oda onlara çocuk odası olacak salon büyük zaten yeterli.. çocuklar büyüyünce hayırlısıyla bu evi satıp daha geniş bir eve taşınırız. ama şuan için 2 çocuğa 1 oda yeterli diye düşünüyorum..

bizimde 2+1 evimiz var.. ikinci çocuğumuz hayırlısıyla doğunca bir oda onlara çocuk odası olacak salon büyük zaten yeterli.. çocuklar büyüyünce hayırlısıyla bu evi satıp daha geniş bir eve taşınırız. ama şuan için 2 çocuğa 1 oda yeterli diye düşünüyorum..
Bizim aile apartamını satmayız diye düşünüyorum tabi ilerde ne olur bilinmez :)) gerçi büyük en azından odalarım ona şükrediyorum balkonumuzda var onu cam balkon yapıp oda gibi yapmak istiyorum

Bizim aile apartamını satmayız diye düşünüyorum tabi ilerde ne olur bilinmez :)) gerçi büyük en azından odalarım ona şükrediyorum balkonumuzda var onu cam balkon yapıp oda gibi yapmak istiyorum
canım hayırlısıyla çocukların olsunda boy boy oda kolay iş sıkma canını :))

Back
X