Çocuk Hastalıkları çoçuk nörolojı bulamıyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tubadinc83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
50
0
86
İstanbul
mrb arkadaşlar kızım 1 yaşında çoçuk nörolojısıne görülmesi gerekiyo ama ben bir türlü randevu alamıyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz

ankaraya gitme şansın varsa gata da rıdvan alkın var. kliniğinide var. iyi bir doktor aynı zamanda profesör

genelde 12 den sonra arıyorum ama malesef sonuç alamıyorum

arkadasım bende aynı durumdayım 2 haftadır capadan cerrahpasadan ve bakırköy yeni mahalleden alamıorum gece daha 12 yi bir dk gecince bile randevu bitio.oglumu götürmem gereektigi icin önemli oldgu icin cerrahpasa da ögleden sora prof 150 tl özel olarak bakıomuş oraya götürjem aklında olsun

tşk ederim önerin için sonnda aldım bakırköyden götürdüm norolojik muanede bişey çıkmadı ama yinede mr istedi p.tesi bakırkö devlet hastanesinden mr için randevu alıcam hiç çektirmek istemiyorum ama işte dr istedi baş cevresi küçük doğduğu için .

rica ederim bakırköy yeni mahalleden mi aldın ben o kadr ugrastım ama alamadım insallah mr bişi cıkmaz benm bebegm de oturma da problem var 9 aylık oturuo ama bazn düşüo kafam takıldı götürjem onun icin.insallah hic bişeyi cıkmaz bebeginin saglıkla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…