- 20 Ekim 2009
- 2.314
- 16
- Konu Sahibi jarnana_21
Ne zaman çocuk yapacaksınız diyenlerden nefret ediyorum sanki hemen oluyormuş gibi,her telefonda sözüm ona aile büyüklerinin laf sokmalarına tahammül edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim senin adına.inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ben bidaha kayınvalidem sorduğunda sen ölünce demek istiyorum ama onun seviyesine inmiycem!!!
umudumu yitirmedim ama çok üzülüyorum ya geçen ay stresten 1ay regl olamadım ilaçla oldum.sağol desteğin için.senin görümce 5taneyi nasıl yaptı acaba özel bi formulü varmıdır ki?ama olsada söylemez onlar..
benim akrabalarım başta kayınvalidem olmak üzere çocuk mevzusuna dair tek soru sormadılar. üstelik yaşımızda sınırda olmasına rağmen. o kadar rahat bıraktılar ki bizi sağolsunlar 6 ay sonra rabbim nasip etti, hamile kaldım. allah hepsinden razı olsun. kayınvalidem asla yerli yersiz aramaz, habersiz gelmez, davet ediyoruz kaç defa rica minnet geliyorlar evimize ben gelmelerini çok istememe rağmen. herkes haddini bilecek öyle olunca hiç sorun çıkmıyor. çocuk isteyen arkadaşlarımız var yaşları da ileri. ben bir gün hani çocuk yok mu diye sorduğumu bilmem. nasip kısmet meselesi bu işler ve en çok soranlarda sözde dindar geçinenlerdir bilirsiniz accayip kızıyorum onlara.bana bir kişi sorsaydı çocuğumuz olmuyor evet tedavi olcaz diye cevap vercektim. o kadar kızıyordum bunlara. allahtan böyle münasebetsizlik yapan olmadı hiç
arkadaşım bana o soruyu 5yıldır soruyorlar sormakla oluyoe sanki ne ağırlaflar söylediler yüzüme neyapayım olmuyor allah verecek artık çocukları olanların allah sizede nasipetsin demelerinden nefret ediyorum duymak istemiyorum şimdi görümcem istemeyerek 3cü çocuğunu doğurdu 20 günlül görmek bile istemiyorum ama elmahkum gideceğiz allahtan artık onlardan uzaklaştımda sadece telefonla laf sokuyorlar