- 26 Ağustos 2023
- 22
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fedakaranne
-
Ya sevgili hanımlar şimdi diceksinizki mesaj gordu yazdi bende yeni hamileyim kızı var 7yasinda okula gidiyor esimde çalışmıyor inanın çok zor durumdayim utanarak yaziyorum inanin özürbanada yardımcı olurmusunuz izmirde yasiyorum
Cok zor durumdasiniz ama çocuk yapmaktan geri durmuyorsunuz maşallah. Başka konu açın bence konu sahibinin konusunu işgal etmeyin.Ya sevgili hanımlar şimdi diceksinizki mesaj gordu yazdi bende yeni hamileyim kızı var 7yasinda okula gidiyor esimde çalışmıyor inanın çok zor durumdayim utanarak yaziyorum inanin özürbanada yardımcı olurmusunuz izmirde yasiyorum
Ya herkesin özeli kendini ilgilendirir hiç kimse yorum yapamaz kimsede karisamaz anladinizmi hanfendi istemiyorum hiç kimseden birsey ...Cok zor durumdasiniz ama çocuk yapmaktan geri durmuyorsunuz maşallah. Başka konu açın bence konu sahibinin konusunu işgal etmeyin.
Allah razı olsunSizin bölgeye yakin o yaş grubunda çocukları olan bir yakınım var bende ona yazayım inşallah katkısı olacağını umuyorum konu sahibiAllah yardımcınız olsun inşallah.
Ben de katılıyorım. Hem durumu kötü olup hem iki çocuk yapanlara hiç akıl erdiremiyorım. Bir çocuğu anlarım, gerçekten anne ve baba olmak isterler. Tabiki onların da hakkı anne baba olmaz. Ama ona rağmen iki çocuğa ne gerek var.Cok zor durumdasiniz ama çocuk yapmaktan geri durmuyorsunuz maşallah. Başka konu açın bence konu sahibinin konusunu işgal etmeyin.
Merhaba, özelden bana mesaj yazarsanız ben de yardımcı olmak isterim.Kızım 8 oğlum 9 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?