Hangi yayın evinin? Neredeyse her yayınevinin o isimle kitabı var da...Ayyy size kendi masal kitabımdakilerin resmini çekip atmak istedim :) 365 gün masal diye bi kitabım vardı hala saklarım, içinde her güne bir masal var. Çanakkale zaferinden fabl masallara, Türk kırmızısından öğüt verici halk masallarına prenses masallarına kadar yok yok.
Ay demi ya beynimize bebeklikten işleniyor mutlu olmak için bir prense ihtiyacımız olduğu! Tebrik ediyorum sizi güzel bakış açınız için.. Keşke yardımcı olabilsem ama hiçbir fikrim yokKızlar benim küçük bir kızım var 18 aylık. Ona hikaye kitapları alıp okuyorum. Şimdi anlamıyor ama yakında anlamaya başlayacak. Aldığım kitapların çoğunda yakışıklı prensler güzel prensleri kurtarıp evleniyor. Ee bu mu hayat?
Kızıma şimdiden hayatını bir prensle evlenmek üzerine kurma fikri aşılamak istemiyorum. Var mı kendi ayakları üzerinde duran prensesler hakkında kitap önerisi olan?
Umarım namaz kılan spiderman falan yoktur. Ben diyanetin kitapları konusunda şüpheliyim. Malum kişinin kendi kızına şehvet duyabileceğini iddia eden fetvaları olan bir kurum...Aslında çok eğitici kitaplar var iyi bakin özellikle hayvan hikayeleri çok güzel. DiyanetIn hediye ettiği resimli bir kitap vardı eşime. Çok güzeldi bahsettiğiniz tarz hikayeler de görmedim dini de değil sadece ahlak kuralları
Bende alanında uzman bir kişinin hazırladığı, çocuk edebiyatı dersinde not aldığım bir liste var. Çoğu ulusal yada uluslararası ödül almış çocuğu her yönden destekleyen, okuma zevki veren, okuma alışkablığı kazandıran kitaplar. Mail adresini özelden atarsan yarın sana mail atabilirimKızlar benim küçük bir kızım var 18 aylık. Ona hikaye kitapları alıp okuyorum. Şimdi anlamıyor ama yakında anlamaya başlayacak. Aldığım kitapların çoğunda yakışıklı prensler güzel prensleri kurtarıp evleniyor. Ee bu mu hayat?
Kızıma şimdiden hayatını bir prensle evlenmek üzerine kurma fikri aşılamak istemiyorum. Var mı kendi ayakları üzerinde duran prensesler hakkında kitap önerisi olan?
Biz d&r tarzı bir yere uğrayalım kızımla birlikteOğlum 6 yaşında hiç prens masalımız olmadı
Cemile serisi çağlar serisi her yayıncının meslek tanıtım serisi var
Yine çağdaş fabl tarzı da çok
Günümüze ilişkin şeyleri seviyorum ben cadı prenses kral vs uzak olsunlar hep böyle güçlünün güçsüzü ezdiği güzelin çirkine galip geldiği hikayeden kaçarım
Bir de dürüstlük vs anlatan kitaplar var onlar da olabilir içeriği önceden okuyup alın ama
Biz d&r tarzı bir yere uğrayalım kızımla birlikte
Fenerli bir şeydi galiba eve gidince bakarım. Ama ben çocuğum olunca ona Asya Türk tarihi destanlarını kahramanlık öykülerini anlatmayı düşünüyorum :)Hangi yayın evinin? Neredeyse her yayınevinin o isimle kitabı var da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?