Çocuk Kitapları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
4
0
36
İstanbul
Herkese Merhaba,

Çocuk kitapları hazırlayan bir yayınevinde çalışıyorum. Genellikle doğa ve hayvanlarla ilgili konularda kitaplarımız var.

Annelere çocuk kitapları hakkındaki düşüncelerini sormak istiyorum. Piyasada eksikliğini hissettiğiniz konu başlıklar neler? Hangi tarz kitapları alırdınız? Çocuğunuzun en sevdiği kitaplar hangileri?

Bol kitaplı günler dilerim.

ben çocuk kitapları okuyorum bazen...
masalları severim ve eğer ileride çocuğum olursa ona masal okumak isterim..
ahmet ümitin iki tane masal kitabını okumuştum çok beğenmiştim..
böyle dededen nineden kalan masalları dinlemek lazım bence..
ne varsa geçmişte varmış : D

biz daha bir yaşındayız. masala geçmedik. şuan dokun hisset kıtapları alıyoruz. şekiller renkler vs.. birde sesli kıtplara karşı ilgimiz var.

oglum suan 2 yasında gorselı ıyı olan kıtapları almaya dıkkat edıyorum cızımlerı karakterlerı renklerı suan ıcın bu onemlı ılerkı donemlerde ıse anlatımı guzel cumle kalıpları ıyı olan kıtaplar onemlı.bız 1 yasına daha gelmeden kıtaplarla tanıstık cok sevıyr kıtapları.ogretıcı kıtaplar cok onemlı aklıma gelenler bunlar suan

Gunluk yapması gereken ıslerı gosteren resımlı kıtap (yanı sabah uyanmalı,dıslerını fırcalamalı ve s.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…