Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayı
Ama diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..?
Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size