- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi depresifbirinsan
En son 175 TL ye aldım .Güncel fiyatı ne acaba bende daha önce kullanıyordum da şimdi ki ücretini merak ediyorum tekrar başlayacağım
Teşekkür ederim baya yükselmiş130a vuruldu en son eltim şuan nedir bilemiyorum
Ne kadar yükselmiş çok şaşırdım.En son 175 TL ye aldım .
Ben ilk kullanmaya başladığımda bir kaç kez ara kanama yapmıştı sonra hiç yapmadı.Anladım, kullanan birisini daha bulmuşken kaçırmadan sorayım. Reglde değişiklik yapıyor mu? Reglim aşırı düzenlidir, günü saati şaşmaz. Kanama kesilmesi, ara kanama veya kilo sorunu yaptı mı ilk başlarda
Evet daha ayın 1 inde aldım , ilk iğneye başladığımda 15 TL ydi şimdi uçtu.Ne kadar yükselmiş çok şaşırdım.
Her ay her ay kim uğraşacak yaAylık iğne candır.
Ben üç aylık iğne kullanıyorum oda en son 20 lira gibiydi ama onda da adet tamamen kesiliyor bu durum hoş gelmiyor diye aylık iğneye geçmek istiyorum. Teşekkür ederim bilgi için.Evet daha ayın 1 inde aldım , ilk iğneye başladığımda 15 TL ydi şimdi uçtu.
Tercih meselesi tabi iğne bana daha rahat geliyor .Her ay her ay kim uğraşacak ya
ben 1 kere spiral taktırdım 5 10 yıl rahatim
Bütün korunma yöntemlerini yoksaymışsın. Henüz farklı bir şey icat edilmedi.Ha bir de ertesi gün hapı var onu da her zaman kullanmayın diyorlar. Zararlıymış.
İki önlemi birden alan arkadaşım hamile kalmıştıHangisini yapmayın onu söyleyebilirimtek başına prezervatif yapmayın. Sonrasında ertesi gün hapına da güvenmeyin.
Evli ve çocuğunuz varsa en güzeli spiral. Onun dışında prezervatif ve doğum kontrol hapı da etkili neden kullanmak istemiyorsunuz?Selam,
Bu ay regl 7 gün gecikti (uzun yıllardır hiç sapmaz) çok endiseliydimtitiz bir şekilde korunuyor ve bebek istemememe rağmen bebek ihtimali olabilir diye. Nihayet bugün regl oldum, kan ve idrarda da negatif çıktı. Ancak, bundan sonraki süreçte korunmaya nasıl devam etmeliyim. Birebir olmaz ihtimal dahi yok dediğiniz bir yöntem var mı? Doğum kontrol, spiral, çip dışında. Acısız, ağrısız prezervatife ek ne yapilabilir
Sanırım en garantisi ilişki yaşamamak ,
Evet ben de takvim(kritik 3 4 güne bakıyordum sadece), prezervatif ve ertesi gün hapı kombosuna rağmen hamile kalmıştım. Dua etsem daha etkili olurmuşİki önlemi birden alan arkadaşım hamile kalmıştı
Prezervatif takmışken üstüne geri çekilme olursa hamile kalma ihtimali olmaz bence yani herşeyi saymışsınız geriye sadece alternatif bu kalıyorSelam,
Bu ay regl 7 gün gecikti (uzun yıllardır hiç sapmaz) çok endiseliydimtitiz bir şekilde korunuyor ve bebek istemememe rağmen bebek ihtimali olabilir diye. Nihayet bugün regl oldum, kan ve idrarda da negatif çıktı. Ancak, bundan sonraki süreçte korunmaya nasıl devam etmeliyim. Birebir olmaz ihtimal dahi yok dediğiniz bir yöntem var mı? Doğum kontrol, spiral, çip dışında. Acısız, ağrısız prezervatife ek ne yapilabilir
Sanırım en garantisi ilişki yaşamamak ,
Ben taktırdım düştü ve spiral ile de insan tam rahat olamıyor ki kaydımı falan diye düşünüyor en ufak gecikmede stresHer ay ya da 3 ayda bir iğneye verilen 1 yıllık parayla spiral taktirilir özel hastanede
Ki devlette ücretsiz diye biliyorum
Yaşamayan bilemez, gerçekten şu sipral rahatlığı gibi bir şeyi yaşayınca herkes keşke yaşasa istiyorum
Ben taktırdım düştü ve spiral ile de insan tam rahat olamıyor ki kaydımı falan diye düşünüyor en ufak gecikmede stres