- 19 Şubat 2023
- 597
- 461
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Hiç emoji olmayınca bir ciddi geldi kusura bakmaEn güvenilir yöntem tüplerini baglatmak, ama geri dönüşü var mi bilmiyorum, bu arada saka yapiyodum, ciddiye alma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç emoji olmayınca bir ciddi geldi kusura bakmaEn güvenilir yöntem tüplerini baglatmak, ama geri dönüşü var mi bilmiyorum, bu arada saka yapiyodum, ciddiye alma
Hem prezervatif hem geri çekilme hem de ertesi gün hapı kullanarak hamile kalmayı başardınız mi? ,Katılmıyorum. Tam olarak bu şekilde hamile kaldım o ertesi gün hapinin da alacağı olsun yani.
Ertesi gün hapı dediğimiz şey senede en fazla üç kere kullanmanız gereken çok ağır bir ilaç. Sadece korunmasız ilişki sonrası ya da prezervatif yırtılması gibi bir kazada kullanmak lazım. Ve hayır garanti bir koruyuculuğu yok. O konuda ben de kırgınımErtesi gün hapı tüm riski ortadan kaldırıyor mu? Hem prezervatif kullanıp hem de ertesi gün hapı kullanayım. Her ihtimale karşı çift koruma gibi olur mu
Öyle mi ya prezervatif dışında hiç birini detaylıca araştırmadım. Bu kadar ağır birjilac olmasına rağmen sizi kırmış terbiyesizErtesi gün hapı dediğimiz şey senede en fazla üç kere kullanmanız gereken çok ağır bir ilaç. Sadece korunmasız ilişki sonrası ya da prezervatif yırtılması gibi bir kazada kullanmak lazım. Ve hayır garanti bir koruyuculuğu yok. O konuda ben de kırgınım
Yasmin hap kullanıyordumYaaa en korktuğum şey
Özel olmaz ve paylaşmak isterseniz korunma yönteminin hangisiydi?
Kılıf sevmemBizim de geri çekilme ama prezervatifli ona rağmen ihtimal olur diye bir 3. ihtimal peşindeyim
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Düzenli Hap kullanımı + prezervatif iki taraflı koruma sağlar. Bunları yapmak istemiyorsanız tüplerinizi bağlatmak, rahminizi aldırmak, eşinizin vazektomi yaptıması gibi klinik yollar kalıyor geriye.Bizim de geri çekilme ama prezervatifli ona rağmen ihtimal olur diye bir 3. ihtimal peşindeyim
Benim elti, aylık iğne vuruluyor sağlık ocağındaYaa yıl olmuş 2023 biz hala rahat rahat korundugumuza emin olamiyoruz
Spiralle hamile kalan o kadar çok kişi var ki. Hapı doğru kullanıp hamile kalanı görmedim ki.En garanti korunma yöntemi spiral yani rahim içi araç ve adet ortasını yumurtlama gününü tespit edip iki önceki ve iki sonraki gün dahil ilişkide beş gün erkeğin de prezervatif kullanması. Kamu spotu olarak birkaç kez daha önceki mesajlarımda yazmıştım, burada da yazayım. Korunmasız cinsel ilişki diye bir şey yok. Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok.
Prezervatifle geri mi çekiliyorsunuz?Bizim de geri çekilme ama prezervatifli ona rağmen ihtimal olur diye bir 3. ihtimal peşindeyim
Ben de iğne ile korunuyorum , mis gibi .Benim elti, aylık iğne vuruluyor sağlık ocağında
Doğurganlığa sonrasında engel var mı, bende düşünüyorum ama emin değilim. Hani vurunmadığın ay hamile kalabilme ihtimali var mı yoksa birkaç ay vücut kendini toparlamalı mıBen de iğne ile korunuyorum , mis gibi .
Bilemiyorum ki ben 8 yıldır iğne ile korunuyorum .Doğurganlığa sonrasında engel var mı, bende düşünüyorum ama emin değilim. Hani vurunmadığın ay hamile kalabilme ihtimali var mı yoksa birkaç ay vücut kendini toparlamalı mı
Güncel fiyatı ne acaba bende daha önce kullanıyordum da şimdi ki ücretini merak ediyorum tekrar başlayacağımAylık iğne candır.
Anladım, kullanan birisini daha bulmuşken kaçırmadan sorayım. Reglde değişiklik yapıyor mu? Reglim aşırı düzenlidir, günü saati şaşmaz. Kanama kesilmesi, ara kanama veya kilo sorunu yaptı mı ilk başlardaBilemiyorum ki ben 8 yıldır iğne ile korunuyorum .
2. çocuğu düşünmediğim için hiç bırakmadım fakat doktorum bana uzun yıllar kullandığım için iğneyi hamile kalman 8 9 ayı bulur demişti.
130a vuruldu en son eltim şuan nedir bilemiyorumGüncel fiyatı ne acaba bende daha önce kullanıyordum da şimdi ki ücretini merak ediyorum tekrar başlayacağım