- 17 Aralık 2015
- 26.511
- 48.279
- Konu Sahibi captain price
benim salcam tarhanam teryagim peynirim kışlık elmam vs koyden gelir.Nasıl olmuşsa bütün nimetler de sizi bulmuş. Dolapta stok et, sakız parasına balık, köyden sütler yumurtalar
Bir de bunları gerçekten para vererek alanları düşünürseniz nasıl yetmediğini anlarsınız.
zeytinyagimi ve zeytinimi abim yollar o tarafta uretim oldugu icin daha organik diye, yani tereyaginin zeytin yaginin salcanin peynirin fiyatini dusunursek baya kardayim aslinda,
recellerim falanda esimin ailesi tarafindan gelir,
etimde kurbandan var.
buna ragmen aylik market masrafim 1500 u buluyor ayrica her hafta aldigim baligi,marketten bagimsiz bir kuruyemisciden kizima her ay aldigim kuruyemisi oyuncagi vs eklemiyorum.
yani istedigin kadar baska yerden gelsin yine olmuyor oyle asgari ucretle ev aldim araba aldim bilmem ne yaptim.
bunlar hayal.
enistem asgari ucret aliyoduda 2 cocuga soyle baktida bilmem neyde hikaye.
benim annemde asgari ucretliydi ustune babam her ay olmasada 2 ayda bir 200 frank falan yollardi yine anca gecindirdi.
elden borcla bir ev aldik onuda babamin gonderdigiyle kapattik, oyle olmasa mumkun degildi.
sanki bizler ayri bir dunyada yasiyormusuz gibi ay soyle iyi gecindim boyle guzel yasadim yasiyorum diyenlere inanmiyorum.