Daha önce de konu açmıştım aslında da profil ayarlarından dolayı eski mesajlarım görünmüyor sanırım. Özet geçeyim yaşlar 26-27 ben üniversitesen beri çok istiyordum çocuğumun olmasını onu doğru düzgün tertemiz yetiştirebilmeyi vatana millete dinine bağlı sağlam bi evlat yetiştirmek için hevesliydim 2 seneye yakın evliyiz, eşim çekimser davranıyordu veya çocukla ilgili düşüncelerini tam bilmiyordum. Açık açık sormam gerektiğini söylediniz eşime. Sordum bugün
ama çok agrasif sordum gerçekten. Düşünmüyorum dedi (bu arada cidden maddi bi sıkıntımız yok onla ilgili değil) Dedim istiyor musun istemiyor musun sen benim annelik hakkımı elimden alıyorsun vebalime giriyorsun. Bu da dedi evlilikle çocuğun ne alakası var nasıl bağdaştırıyorsun ikisini anlamıyorum (aaa acaba ne alakası var)
dedim peki şimdi istemiyorsun ne zaman istersin bi tarih ver 6 ay sonra mı 1 sene sonra mı. Yok tarih de veremiyorum dedi. Bende dedim o zaman hiç istemeyedebilirsin ses yok, madem çocuk istemiyorsun ben de seninle evli kalmayı istemiyorum artık. Sana bakacağıma hizmet edeceğime giderim anneme bakarım yaşlı tek yaşayan kadın en azından sevaba girerim iki durumda da evlat sahibi olamayacağım madem (elinde olmayan sebeplerden çocuğu olmasa böyle konuşmam sağlıklı olduğunu biliyorum) internetten dini videolar açtım hoca diyo vebaldir eşlerden biri istiyorsa diğeri yapmalıdır bi sorun yoksa. Dinledi bu sefer inkar ediyor ben çocuk istemiyorum demedim sen yanlış anladın. Çok sinir oldum bu gece salonda yat bundan sonra da salonda yat deyip gittim yanından.
Gerçekten hevesimi kursağımda bıraktı. Ne diyorsunuz