Çocuk için zamanı mı?

Bazen istediğimiz şeyler ha diye olmuyor yaşınız çok büyük değil aslında ama malesef çağımız sorunları başlamadan denemeye başlasanız iyi olur inşallah kuzunuz sizi bekletmez

Evet çocuk hemen olsun denildiği zaman olmuyor maalesef ki. Düzeninizi yavaş yavaş oturtuyorsunuz zaten bence zamani cocuk icin diye dusunuyorum ben.
Evet o yüzden,bılsem kı hemen olacak 35 e kadar da beklerim..Ama böyle baskaları ıcın ertelerken cocuk hakkımı da kaybedersem yaştan dolayı cok uzulurum

O kadar doğru ki bizde karar verir vermez olur sanmıştık 2 yıl bekledik maalesef . Bence çocuk istiyorsanız birşeyleri beklemeyin tabi yine en iyisine siz karar verirsiniz .
Sanki artık daha zor hamile kalmak çevremde 3 4 kişi neredeyse 1, yıldır deniyoruz olmuyor . En iyisini Rabbim bilir ama bir tane olsa gerisi tercih meselesi. İnsan hıc olmayacak diye korkuyor

Sanki artık daha zor hamile kalmak çevremde 3 4 kişi neredeyse 1, yıldır deniyoruz olmuyor . En iyisini Rabbim bilir ama bir tane olsa gerisi tercih meselesi. İnsan hıc olmayacak diye korkuyor
Yediğimiz içtiğimizden herhalde,benım de cevremde cogu kısı tedavi görüyor..

Bu arada bir de yazılmış ya istediğin zaman olmuyor diye o çok doğru.
6 aydır deniyoruz hala olmadı.
Ne olacağı da belli değil.
Hakkında hayırlısı olsun canım stres yaptıkca da olmuyormus çoğu cift umdını kestıgı anda guzel haberı alıyorlar..Insallah en kısa zamanda rabbım kucagınızı doldursun

Hakkında hayırlısı olsun canım stres yaptıkca da olmuyormus çoğu cift umdını kestıgı anda guzel haberı alıyorlar..Insallah en kısa zamanda rabbım kucagınızı doldursun

Aslında stres yapmamaya çalışıyorum.
Başkalarına göre rahatım da neden olmuyor sorusu insanı sinir edebiliyor

Ben sizin diğer konularınızı hatırlıyorum. Bence şu ev işi olana kadar eşinizi bir süre daha gözlemleyin. Kayınvalideniz zaten her şeyin içinde ve eşiniz de bundan şikayetçi değil. Hatta hoşuna bile gidiyor gibi algılamıştım ben diğer konularınızdan.

Bende mesela çocuk için ideal yaşı merak ediyorum daha 23 yaşıma yeni girdim sürekli çocuk soruyorlar bana kafayı yemişler gibi geliyor daha ben çocuğum
Çocuk soruyorlar öylemi bırak çocuğu sen evli bile olmalıydın bak kendinde söylüyorsun sen daha çocuksun. Çocuk evlenmiş birde çocuğumu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…